Publicitat
Política · 10 de Gener de 2013. 14:23h.

Navarro exigeix a Duran que dimiteixi

El líder del PSC demana que "compleixi amb la seva paraula i depuri responsabilitats"

Navarro exigeix a Duran que dimiteixi

Navarro, durant la roda de premsa

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha demanat al líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, que dimiteixi pel 'cas Pallerols'.

Navarro s’ha referit a l’acord a què han arribat les parts implicades, denunciant que és “moralment escandalós des del punt de vista moral i legal”, sobretot després que “s’ha reconegut un finançament irregular d’UDC amb fons públics que anaven destinats precisament a polítiques d’ocupació”.

També s’ha mostrat convençut que “estem davant un cas especialment greu de manca de transparència”, en un moment en què “la ciutadania demana per part dels responsables i dels partits polítics actituds democràtiques i responsables”.

Pel que fa a les explicacions que sobre aquest cas ha ofert UDC, Pere Navarro ha considerat que “no és una resposta adient en un cas tan escandalós com aquest, i tenim la impressió que el que s’ha volgut és passar pàgina ràpidament”.

“Esperem per part d’UDC una resposta més sincera, clara i transparent”, ha dit Navarro, tot afegint: “Demanem al senyor Duran i Lleida que compleixi amb la seva paraula i depuri responsabilitats, ja que ell mateix va declarar que, si es demostrava que hi havia hagut finançament irregular, presentaria la seva renúncia com a dirigent d’UDC”.

Finalment, el primer secretari dels socialistes catalans s’ha mostrat convençut que calen més explicacions “no només pel bon nom d’UDC, sinó de tota l’estructura política i democràtica del país, que demana als actors polítics que canviem les nostres actituds i maneres de fer”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 johnny more, Barcelona, 11/01/2013 - 12:27

Navarro, maco, però qui et creus que ets tu per exigir res a ningú???
Au, va, cap a Terrassa hi falta gent, que el teu nou no-càrrec et ve gran !!!

#4 El nauxer, Viladecans, 10/01/2013 - 18:51

Els polítics i tothom han de complir la seva paraula. Si senyor! PERÒ AIXÒ SÍ: TOTS. Entesos Navarro? TOTS !!!! A alguns és molt fàcil d'exigir el compliment de la paraula al contrincat o a l'enemic, però que pensin que també ells ho han de complir i exigir-ho als de casa.

#3 Rita, Sabadell, 10/01/2013 - 18:22

és ?moralment escandalós des del punt de vista moral i legal? que un alcalde socialista que va obligar a una alcaldessa socialista a fer fora un treballador municipal per posar al seu lloc a la dona del seu col·laborador no hagi dimitit encara.

#2 abcdari, bcn, 10/01/2013 - 16:29

Vigila Navarro que cada vegada que parles d'algú o d'alguna cosa el tema dona la volta com un Boomerang i us va a parar al morros.

#1 Perrot lo Lladre, Martorell, 10/01/2013 - 14:55

Que poca vergüenza que tiene este individuo. Bustos sin dimitir y este pusilánime títere pidiendo cabezas de los demás