Publicitat
Política · 1 de Setembre de 2012. 11:21h.

Navarro i Nadal topen per la manifestació

El primer secretari del PSC ho considera "pensament únic" i el president parlamentari crida a participar

Navarro i Nadal topen per la manifestació

Navarro i Nadal, en una imatge d'arxiu

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, i el president parlamentari del partit, Joaquim Nadal, han posat de manifest postures oposades respecte a la manifestació del proper 11-S. Així, mentre Nadal ha fet una crida a la participació, Navarro ha recordat que el PSC "no és un partit independentista".

"És una manifestació amb la qual no compartim l'enunciat. Des de la afirmació de l'autogovern i els drets de Catalunya, nosaltres no defensem la independència", ha remarcat Navarro, que ha reconegut també que "no sé si a la manifestació aniran molts socialistes o no ".

"El PSC ni convoca ni dóna suport a la manifestació. El que em preocupa és que es vagi imposant el pensament únic cada vegada més intolerant allunyat de la Catalunya plural afavorit per posicions molt radicals del nacionalisme espanyol del PP", ha afegit en una entrevista a El País.

Joaquim Nadal, per la seva banda, va opinar que "estaria bé que hi hagués molta, molta, molta gent molt, molt, molt transversal", a més de demanar a la ciutadania que "s'expressi festivament, de manera reivindicativa i deixant clar que ja n'hi ha prou de ser maltractats ". Nadal ha pronosticat que "molta gent amb ànima del PSC hi serà".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#18 Pedrita, Terrassa, 02/09/2012 - 09:45

El Pedrito te més afinitats amb el Coronel Cadàver que és belluga per ahi, que no amb el seu propi poble, i l'han anomenat secretari primer del Nou Psc!

#17 Josep Pages Canaleta Cardedeu, CARDEDEU, 02/09/2012 - 00:37

El lider del P.S.C. EL LIDER DELS Socialistes Catalans , te un gran problema aqui ha de SER més Fidel si a CATALUNYA ,, ho el seu amo i SR ... EL P.S.O.E. .

#16 E-spañol, Granollers-Barcelona-España, 01/09/2012 - 23:50

Esta claro que PSC Y PSOE son dos partidos y deben ir por separado,es un fraude democrático que el sr.Nadal y otros de su cuerda nacional-separatista vaya de la mano con los nacionalistas, el socialismo nunca puede estar a favor de descuartizar España.Hay que refundar el PSOE de Cat.

#15 Pepetu, Catalufa, 01/09/2012 - 21:52

Poso aquest comentari per demanar que no es posin comentaris i ni tant sols es llegeixin les suposades "notícies" d'aquesta púrria ecspañola.

#14 qvic, Barcelona, 01/09/2012 - 21:27

El millor que pot fer el sr. Navarro és proclamar d'una punyetera vegada la delegació regional del PSOE a Catalunya i aixi deixar d'enredar a tants socialistes catalans que viuen angoixats per les fortíssimes contradiccions a que han sotmès al PSC la banda del "baixllobregá".