Publicitat
Política · 22 de Gener de 2014. 12:31h.

Navarro no es va atrevir amb Chacón

L'exministra va trencar la disciplina de vot al Congrés del PSC

Navarro no es va atrevir amb Chacón

Navarro i Chacón

El PSC no va sancionar Carme Chacón quan aquesta va decidir, el febrer del 2013, trencar la disciplina de vot i inhibir-se a l'hora de votar unes propostes de resolució de CiU i ICV en què s'instava l'Estat a negociar una consulta legal a Catalunya. Aquesta era la primera vegada que el PSC votava diferent del PSOE al Congrés en 30 anys.

El líder dels socialistes catalans, Pere Navarro, va optar aleshores per no prendre represàlies contra l'exministra de Defensa, que tampoc no va rebre cap sanció ni expedient de la Comissió de Garanties, tal com recorda El Punt-Avui. Aquest fet és considerat un greuge comparatiu per part dels diputats socialistes catalans que aquesta vegada han trencat la disciplina de vot al Parlament.   

A més, el gener del 2013, cinc diputats del PSC tampoc no van votar durant el debat de la Declaració de Sobirania. Els parlamentaris van trencar la disciplina de grup i el partit els va sancionar amb una multa de 400 euros. Jaume Collboni va al·legar aleshores que “es tracta d'un fet greu, com és trencar la unitat d'acció d'un grup parlamentari, però hem de girar full".


Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 pol, Calella, 22/01/2014 - 20:40

Mireu-los: Peret i Mandinga

#4 Centre reformista liberal, BCN, 22/01/2014 - 15:22

Jo crec que la Chacon seria una gran presidenta del Govern, apart de la bona imatge que donaria Espanya amb una dona tant guapa, sobretot si porta vestits com el de la foto.

#3 Teófilo, Alcanar, 22/01/2014 - 15:17

Una pescadilla contra una piraña?

#1 Ferran, Figueres, 22/01/2014 - 12:42

Que jo sàpiga, la Carme no ha fet pas un "Calçada" encara. Es diu Chacón i no "Chacó". Tot i que amb totes les bajanades que s'estan fent per borrar l'ascendència de la resta d'Espanya, no m'extranyaría que ho fes qualsevol d'aquests díes.