Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2013. 10:59h.

Navarro: “No tenim cap factura amb l’empresa Mètodo3"

El líder del PSC nega l’ús de "mètodes il·legals” per a la realització de la tasca política

Navarro: “No tenim cap factura amb l’empresa Mètodo3"

Pere Navarro

“No hi ha cap contracte amb aquesta empresa, ni cap informe a nom d’aquesta empresa”, ha sortit aquest dimecres, Pere Navarro, al pas de les informacions publicades pels diaris El Periódico i El Mundo, que vinculen l’exsecretari d’Organització del PSC, José Zaragoza amb un suposat espionatge.

El primer secretari dels socialistes catalans ha insistit, als passadissos del Parlament, que el partit “no ha utilitzat mai ni utilitza cap mètode il·legal per fer la seva tasca política”.

“El PSC ha buscat la documentació, i no hi ha cap factura ni cap contracte amb l’empresa que diuen els mitjans”, ha al·ludit a Método3.

Navarro ha considerat que si al 2010, just abans de les eleccions, el PSC hagués tingut informació privilegiada sobre els comptes d’un dels fills de l’expresident Pujol, “l’hauria posat en mans d’un jutge”.

A l’espera que aquest mateix dimecres comparegui Zaragoza per explicar “les possibles accions legals” que pot emprendre. El PSC exercirà el “dret a rectificació” en els mitjans que han publicat aquestes informacions.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 ROSA, LLEIDA, 13/02/2013 - 14:05

Si el mateix Zaragoza reconeix que van contractar l'empresa l'any 2009 i el 2011, com van pagar les factures Sr. Navarro? O potser us ho feien de franc. Ui que se li veu el plumero

#4 El petit de Can Perich, Canovelles, 13/02/2013 - 12:16

Com diuen els veins "me lo dises o me lo cuentas"

#2 Francesc, Girona, 13/02/2013 - 11:17

No tenen cap factura, uhmmm, no sé a què em sóna això, potser pagaments en negre ... vaja vaja amb el PSC, molta transparència Sra Chacón eh?

#1 Ramir, Llofriu, 13/02/2013 - 11:16

No teniu cap factura?...o sigui, que ho vareu pagar en negre, oi?. A sobre aixó!