Publicitat
Política · 13 de Març de 2013. 15:31h.

Navarro posa Mas contra les cordes

El primer secretari del PSC burxa en la manca de Pressupostos i el president recorre a l'herència del tripartit

Navarro posa Mas contra les cordes

Navarro, al Parlament, en una foto d'arxiu

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha burxat avui -durant la sessió de control- en la feblesa del Govern per poder aprovar els Pressupostos, que romanen bloquejats: "Senyor president, la meva pregunta és molt senzilla. El dia 25 de novembre hi va haver eleccions. Vostè va decidir, poques setmanes després, fer un pacte de govern amb Esquerra Republicana de Catalunya".

"El pacte -ha afegit- el van fer conscients, evidentment, de les dificultats econòmiques que patim, i, de fet, ens van anar avisant, tant vostè com els senyors consellers, i també el senyor Junqueras, que els pressupostos serien molt durs".

"Senyor president, només tres mesos després d’haver fet un pacte de governabilitat, em pot dir si encara té el suport d’Esquerra Republicana per aprovar els pressupostos i tirar endavant el país?"

Mas, en la seva primera rèplica, ha contestat que "senyor Navarro, jo penso que sí, però com que això no només depèn de nosaltres, li ho ha de preguntar al cap de l’oposició". Llavors, el dirigent socialista ha insistit: "vostè ens està insinuant als catalans que tres mesos després de pactar amb Esquerra Republicana ja no té el suport necessari per aprovar uns pressupostos? Ens està insinuant als catalans que retallarà el que vulgui sense debatre-ho en aquest Parlament?"

"Que no farà cap inversió? Que evitarà per la porta de darrere, és a dir, prorrogant els pressupostos, la legítima funció d’oposició que fem cinc dels set grups presents a aquesta cambra?"

Artur Mas ha contestat aleshores que "els pressupostos vindran al Parlament, com han vingut des que jo sóc president. Es va aprovar el pressupost el 2011, es va aprovar el pressupost del 2012".

I ha responsabilitzat al tripartit dos anys després: "vostès, que són altíssimament responsables del que està passant en aquest país i de les seves finances públiques, van girar la cara cap a un altre costat, en el més pur estil del que els caracteritza, que és defugir absolutament les responsabilitats i instal·lar-se en la demagògia més absoluta, com vostè ha demostrat avui mateix".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 maria, barna, 13/03/2013 - 17:08

oyeee¡¡¡¡jua jua jua.no te rias tanto .que el Señor Mas, tiene toda la razón.

#3 El marinero, y el Capitán, 13/03/2013 - 16:51

La pregunta es clara, Comandante Mas: ¿por qué si la culpa del déficit es del tripartito, deja que ahora sea ERC quien dicte la política económica de la Generalitat?

#2 Kropotkin, Vic, 13/03/2013 - 16:28

Mira que hay que ser poca cosa para que un tipo como Navarro te ponga contra las cuerdas... Menudo Gran Timonel que nos han colocado... Jua, jua, jua,...

#2.1 Pere, Caldes, 13/03/2013 - 17:42

Copro, no riguis tant si només llegeixes el titular.
El Navarro, per no perdre el costum, ha fet el ridicul.

#1 Tumbling Dice, Oslo, 13/03/2013 - 16:19

El titular no té res a veure amb el contingut de la notícia.