Publicitat
Política · 4 d'Agost de 2012. 11:46h.

Navarro 'renya' Maragall

Considera que hauria d'haver defensat el seu model de pacte fiscal al Consell Nacional i no trencar la disciplina de vot

Navarro 'renya' Maragall

Navarro, durant el sopar

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha retret a Ernest Maragall que no defensés el seu model de pacte fiscal al Consell Nacional del partit, en lloc de trencar la disciplina de vot al Parlament.

El primer secretari del PSC, durant el tradicional sopar d’estiu amb simpatitzants i militants del PSC al Vendrell, ha afirmat, en referència a les votacions al ple sobre el pacte fiscal, que "respecto personalment i políticament Ernest Maragall, però, en la meva opinió, no és allà on hauria d'haver defensat les seves idees".

També ha demanat que no es remogui tant un tema "que té la importància que té al costat d'una situació com la que tenim a la nostra societat" i ha insistit que el PSC defensa "el millor model de finançament i no el del xoc de trens, que només interessa a determinats sectors".

D'altra banda, ha dit que "tenim governs de dretes que no resoldran el problema, no volen resoldre el problema. Les classes mitjanes estan cada vegada més empobrides i les elits cada vegada són més riques. Perquè tantes persones de Catalunya i Espanya perdran al mes d’agost els 400 euros d’ajut que moltes famílies necessiten per poder tirar endavant?". 

"Què passarà amb totes aquestes persones? Per què ningú no fa res per a una fiscalitat més justa, per perseguir el frau fiscal, per fer un impost de grans fortunes que va prometre Artur Mas solemnement, per què no recuperem els impost de successions?", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 johnny more, Barcelona, 05/08/2012 - 16:23

I qui coi es creu que és aquest per renyar ningú??

#2 lluís lo empecinat, barcelona, 04/08/2012 - 12:24

Això passa per tenir partits polítics granítics i monolítics i amb poder absolut, altrament dit, partitocràcia. Els regidors, alcaldes, diputats, consellers, i tot el regitzell de càrrecs, que cobren de diners públics, no representen a qui els hem votat sinó, sempre, al seu partit i prou.

#1 amarilis, bcn, 04/08/2012 - 12:15

Cap a ón va aquest PSC amb aquests txitxarelos sense classe ni talla ni ètica política? Com s'enfronten a "bésties" polítiques que porten anys donant la vida, que han lluitat, i tenen moltes batalles per explicar? I per prudència i elegància, callen i van fent? Feu un nou partit!!!