Publicitat
Política · 1 de Juny de 2013. 15:53h.

Navarro 'repassa' Nadal

"Ara sembla que pensa coses diferents de les que defensava quan era al Govern"

Navarro 'repassa' Nadal

Navarro i Nadal, en una foto d'arxiu

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha replicat l'exportaveu del tripartit, el socialista Joaquim Nadal, qui en una entrevista a la revista Capicua va defensar la independència de Catalunya.

"El senyor Nadal ha estat portaveu del Govern, conseller, ara sembla que pensa coses diferents a les que defensava quan era al Govern, la seva opinió és respectable però no compartida", ha indicat en una entrevista a Rac1.

També ha assenyalat que "nosaltres hem rebut una herència i els autors d'aquesta herència entre altres és el senyor Quim Nadal. És evident que la situació del partit no l'hem creat nosaltres, ens ha vingut, i nosaltres estem intentant administrar per reconstruir el partit, per tant m'hagués agradat que persones com ell i d'altres persones que ara són tant crítiques haguessin actuat de la manera que prediquen ara quan tenien altíssimes responsabilitats".

"El PSC està com està per una situació política molt complicada", ha reconegut. Navarro ha reclamat "unitat" després de considerar que "jo sóc respectuós amb la gestió que han fet els anteriors dirigents del partit". "S'han fet coses molt bones, però també haig de reclamar un respecte per l'actual direcció que està treballant en les condicions més difícils de la història de la democràcia", ha valorat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 Isabel, Begur, 02/06/2013 - 18:36

La "famiglia" Nadal siempre ha tenido un olfato muy fino para detectar la dirección en la que sopla el viento. Eso y no poner todos los huevos en el mismo cesto. Está todo en las hemerotecas. Anda que no son nadie la "famiglia" Nadal. Como poara asustarse de un "parvenu" como este Navarro.

#8.1 Joan, Barcelona, 02/06/2013 - 19:15

Home, són 12 germans, una família catalana completa i amb pares i avis que les han viscut de tots els colors i que són gats vells en l'art de veure-les venir. A n'aquestes famílies catalanes de tota la vida és molt difícil enredar-los, i més si venen de pagès.

#7 E-ramon, Sabadell, 01/06/2013 - 22:44

No deixa de ser veritat: tots aquests polítics catalans que esperen a jubilar-se per a començar a dir les veritats fan més aviat fàstic.Perquè no van dir les coses pel seu nom quan podien haver actuat a favor de Catalunya?Pujol,Maragall,Sobrequés,ara Nadal....què dirà demà en Navarro?

#6 Pablo, Madrid, 01/06/2013 - 20:15

Que nadie se engañe, el PSC está así porque estos años ha hecho un discurso alejado de sus bases tanto en lo social como en lo indentitario.
Bien por presión de ls mass media, acomodarse con ERC, o por gente como Nadal, Tura, Castells, que hacen un discurso mas CDC que PSC base tradicional.

#6.1 Manolo, Barcelona, 01/06/2013 - 22:20

Estos guapos muchachos de la burguesía catalana que jugaron en su día a ser de izquierdas (Maragall´s, Tura, Nadal, Lluch, Obiols, Serra, Raventó, etc)e, jamás conectaron con la auténtica zquierda, por lo que los votantes se alejaron de tanta imagen sin contenido

Ahora van de catalanistas

Pobres

#6.3 Pablo, Madrid, 01/06/2013 - 23:07

Claro. El error de la izq catalana fue que en la Transicón tanto PSUC como PSC legitimaron a la derecha catalanista y renunciaron así a ser alternativa a CiU.
Sus resultados autonomicos contrastan con as nacionales donde sí ganan porque los votantes perciben un partido PSOE diferente a la derecha

#5 Feliu, Manresa, 01/06/2013 - 20:11

Sr.Nadal. Mai és tard si aquest canvi d´opinió de veritat s´ho creu, el que encara no sap que vol ser quan sigui gran és vostè Sr.Navarro

#4 Xevi, Salt (Gironès) PP.CC., 01/06/2013 - 19:59

Nadal = Millo segons com bufa el vent ara blanc ara negre i si convè canvi de partit, oi Srs Nadal i .Millo?