Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2009. 13:14h.

Nebrera acusa Aznar de "catalanofòbia"

"La catalanofòbia s'ha d'acabar"

La Fundació per a l'Anàlisi i els Estudis Socials (FAES) estudia si es querella contra l'exdiputada del PPC Montserrat Nebrera si aquesta no rectifica les seves afirmacions sobre una entrevista amb José María Aznar, en la qual aquest hauria dit que la població catalana està "malalta", el que Nebrera manté.

Preguntada per aquesta qüestió, Montserrat Nebrera, durant la roda de premsa en el Parlament per a oficial la seva sortida del PP i del Parlament, ha assegurat que "afortunadament, no estava sola en aquesta reunió. Ell sap que penso que ha estat el millor president d'Espanya però aquesta concepció existeix a Espanya i cal fer el que faci falta per a no alimentar la catalanofòbia o la hispanofòbia. S'ha d'acabar pel bé d'Espanya i Catalunya. En aquest punt Aznar i jo discrepem".

D'aquesta forma, Nebrera s'ha mantingut en les seves afirmacions i ha assegurat fins i tot que hi va haver "testimonis" de la conversa que va mantenir, a l'abril o maig passats, amb el president de la FAES, en la qual Aznar hauria dit que "la població catalana està malalta".

Aznar, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Xavier, SPB, 19/10/2009 - 16:14

El president Aznar i JO discrepem... Es bonica i té garbo, però per sobre de tot te un EGO que no se l,acaba.Aznar és un malalt, però que no es posi al seu nivell, ja que un va ser president del Gobierno i l,altre ni president del PPC.I això que son 4...

#2 ondiatu, Barcelona, 19/10/2009 - 15:04

L'Aznar té raó. Estic malalt, em sento malament. Cada vegada que el veig sento nàusea. Cada vegada que obre una tele i el veig als del Pp o del PSOE i PSC sento basques. He anat al metge a Puigcerdà i m'ha receptat LLIBERTAT!

#1 Otger, BCN, 19/10/2009 - 15:01

Aznar lo li va posar el boli a l escot una vegada va dir allo de que som uns malalts? no seria la primera...
Quina pell mes fina te la FAES. A Catalunya ja estem acostumats que hens insultin.