Publicitat
Política · 19 de Novembre de 2008. 15:07h.

Nebrera: "El primer sancionat per la llengua hauria de ser Montilla"

La diputada del PP parla de "campanya" i de "persecució"

Nebrera: "El primer sancionat per la llengua hauria de ser Montilla"

Montserrat Nebrera

La diputada del PP al Parlament Montserrat Nebrera ha dit, en relació amb la recomanació d'un directiu de l'Institut d'Estudis Catalans de sancionar les persones que apareixen en els mitjans i no parlin bé el català, que "el primer sancionat hauria de ser el president de la Generalitat". Nebrera, que ha fet aquestes consideracions en el transcurs d'una conferència a la Universitat Pontifícia de Comillas a Madrid, ha afegit que Montilla "només s'esforça" a parlar bé català, pel que espera sigui "el primer sancionat". Amb això, ha agregat, el Govern de la Generalitat donaria mostres de "la seva gran capacitat d'exemplaritat i autocrítica". A més, Nebrera ha qualificat la "campanya" sobre l'assumpte d'autèntica "persecució".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Ramon, Lleida, 20/11/2008 - 10:33

Doncs jo crec que el president Montilla,parla un català més que correcte.

#10 Esmussat, Girona, 19/11/2008 - 20:38

FALS. 1)Es parla de professionals que usen la llengua i n'estableixen estàndars (periodistes, comunicadors). 2)Quan Lázaro Carreter o Alex Grijelmo ho han exigit per al castellà ningú no ho ha qüestionat.

#9 Joan, Tarragona, 19/11/2008 - 19:52

El President d´aquet Pais este que exigir, que firmi els llibres d ´ Autoritas, sense una ( CHULETA ) , ia escrites.

#8 Antonio, Lleida, 19/11/2008 - 18:09

Nebrera té raó. El discurs polític de Montilla no admet que tingui un nivell tant baix de català. Xirria per tots costats perquè acusa tothom de anar contra Cat. i ell no es pren la molèstia d'aprendre la llengua. És creible el seu discurs?

#7 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 19/11/2008 - 17:33

Ferran,quan un es presenta a Presi d'un país el mínim exigit és parlar correctament l'idioma i dic el mínim perquè de màxims,ningú en parla.Només faltaria no exigir al president del teu país el parlar correctament el català.Què dirien a espanya?