Publicitat
Política · 30 de Novembre de 2008. 13:34h.

Nebrera es fa l'harakiri

El corrent crític ensopega als congressos provincials del PP

Nebrera es fa l'harakiri

Nebrera, en una imatge d'arxiu

Després del 43% dels vots assolits per Montserrat Nebrera al congrés del PP de Catalunya, el corrent crític encapçalat per la diputada al Parlament està passant les hores més baixes. Nebrera, que va treure pit el passat mes de juliol, confiava girar la truita en algun congrés provincial, sobretot a Barcelona, però el seu recorregut dintre del partit és ara més incert que mai. La presidenta del partit, Alícia Sánchez Camacho, ha aconseguit en efecte incrementar el control sobre la formació i, de pas, escombrar els candidats de Nebrera en tots els congressos provincials. A Barcelona i a Lleida, on tenien més possibilitats, ni tan sols han aconseguit els avals necessaris tot i que han acusat a l'aparell del partit d'obstruccionisme.

A Girona, el candidat oficial, Enric Millo, que prové d'Unió Democràtica ha estat escollit aquest dissabte amb el 94,16% dels vots. Millo ni tan sols tenia rival. Mentre que a Lleida, la també candidata de Sánchez Camacho, Dolors López, ha rebut el 94,82%. Els 'nebreristes' donaven per perduda la 'batalla de Girona' -on viu Sánchez Camacho, però a Lleida tenien esperances amb Anselm Botan, que comptava amb el suport del diputat al Parlament Jordi Montanya.

Els resultats d'aquest cap de setmana s'afegeixen a més als de Barcelona on Antoni Bosch ja es va imposar també a Santiago Gotor i a Tarragona -amb victòria d'Alejandro Fernández-. A la capital catalana, els nebreristes no van aconseguir tampoc els avals suficients i a Tarragona no tenien candidat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Compromisari de Lleida, Lleida, 01/12/2008 - 12:27

Jo vaig ser compromisari de Lleida, avalador de la llista de Dolors López. Em pot explicar senyor Botán, que feia la meva signatura a la seva fulla d'avals? Això només té un nom: TRAMPOSOS

#11 COMPROMISARI LLEIDA, LLeida, 01/12/2008 - 11:38

Al "Nebrera presidenta¨",el que fa pudo es que vareu inventar-vos els avals no sabeu perdre ni tant sols fer trampes au vinga a tragfar bilis i a treballar a pic i pala.

#10 pepet de guerrilla, Nova Amsterdam, 01/12/2008 - 10:51

aquesta dona cada dia està més bona, i quina morbositat que sigui pepera.....aggggggg

#9 Core, Lleida, 01/12/2008 - 10:16

Y llegó el Alicia 6 - Nebrera 0!! Ahora el partido sí que está en buenas manos en las cuatro provincias. Felicidades, Alicia i Cornet!

#8 Kropotkin, Vic, 01/12/2008 - 08:09

Tranquila Nebrera, siempre te queda la solución de hacerte independentista y acudir a las europeas por CiU o ERC.