Publicitat
Política · 24 de Febrer de 2011. 18:04h.

Nebrera es fa sobiranista

L'exdiputada del PP s'adhereix a la campanya Barcelona Decideix

Nebrera es fa sobiranista

Nebrera el dia que va presentar la seva candidatura

L'exdiputada del PP a Parlament de Catalunya, Montserrat Nebrera, s'ha passat al sobiranisme. Nebrera és una de les més de 150 personalitats del món social i cultural català que s’han adherit a la campanya Barcelona Decideix, que organitza la consulta sobre la independència pel 10 d’abril a Barcelona. Entre aquestes personalitats, a més de Nebrera,  destaquen Joel Joan, Salvador Cardús, Toni Soler, Justo Molinero, Núria Feliu o Isabel-Clara Simó, entre molts d’altres.

Nebrera ja afirmava el passat mes de novembre, just abans de les eleccions al Parlament, que "el PP se n'ha anat a l'independentisme quan parla d’expulsar els immigrants" i que "el castellà no està perseguit a Catalunya, però està obviat institucionalment". "I qui diu que està perseguit menteix", afegia en una entrevista a RAC-1.

La líder del partit Alternativa de Govern des de la seva marxa del PP, va patir la pitjor sotregada de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya. I és que la formació de l'exdiputada popular va obtenir un total de 2.187 vots, el que suposa un 0,07%, i va estar superada per partits minoritaris com Des de Baix, la CORI, Pirata.cat o el Partit dels Pensionistes en Acció.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 carracuca, barcelona ESPAÑA, 25/02/2011 - 21:03

¿y estás seguro que ya no habrá compartido alguna copita con el emperador culé?. Los polos opuestos se atraen.

#30 Ciudadanista, Barcelona, 25/02/2011 - 19:06

No me sorprende, Nebrera está capacitada para cualquier cosa: pasear por Barcelona llevando burka, identificarse con el timbaler del Bruch, liderar el PPC, adherirse al soberanismo, etc. Cualquier día la vemos bebiendo champán con Laporta.

#29 Francesc, Barcelona, 25/02/2011 - 16:27

Josep, el poble, maluaradament ha deixat de ser sobirà davant del Tribunal Constitucional, que ha anul.lat allò que els catalans van triar en referèndum el 2006.

#28 Francesc, Barcelona, 25/02/2011 - 16:24

A Granada hi havia d'antuvi, després de la conquesta del 1492, molts de catalans i valencians, els quals varen participar en la presa de la ciutat, a diferència del que conta la història oficial.

#27 Francesc, Barcelona, 25/02/2011 - 16:22

És a dir que la potència naval que va descobrir Amèrica per a per als europeus va ésser la nació catalana. Altrament hi ha un cim a Granada que es diu igual. El nom d'aquest cim el varen posar catalans o valencians.