Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2009. 18:51h.

Nebrera ja es història al PP

Cap dels dirigents que li van donar suport ha deixat el partit una setmana després

Nebrera ja es història al PP

Alícia Sánchez-Camacho, entre Antonio Gallego y Dolors Montserrat

El nebrerisme -si mai va existir al PP com a corrent organitzada- s'ha esvaït ja del tot a la formació després de la marxa de la ja exdiputada dilluns passat. Una setmana després, cap dels diputats al Parlament que li van fer costat -Jordi Muntanya, Ángeles Olano, Rafael López-; ni tampoc dirigents territorials com el portaveu de Mataró, Paulí Mojedano, han seguit les seves passes.

Nebrera es va vantar en aquella darrera roda de premsa que al suport de militats i algun "diputat de Madrid" que tothom va pensar que seria Antonio Gallego, que ha comparegut, amb tota normalitat, al costat de la presidenta del partit, Alícia Sánchez-Camacho, i la també diputada Dolors Montserrat per a explicar les esmenes del PPC als Pressupostos Generals de l'Estat. Semblava fet expressament, però Gallego -l'aparició del qual no constava en la corresponent convocatòria de premsa- és portaveu adjunt del PP a la comissió de Pressupostos del Congrés.

Camacho ha aprofitat la roda de premsa per a presentar les més de 100 esmenes presentades i ha assegurat que els pressupostos presentats pel Govern de José Luis Rodríguez Zapatero “són dolents per a Catalunya, donat que redueixen la inversió un 5%, el que suposa una pèrdua de 185 milions d’euros”.  

Per la seva banda, Antonio Gallego ha explicat que les esmenes presentades pel Grup Popular pretenen “mantenir la política d’austeritat i invertir en tot el que suposi estimular l’activitat econòmica” i ha assegurat que “los pressupostos presentats pel Govern del PSOE no són uns comptes que ens ajudin a sortir de la crisi”.

Article de Xavier Rius: "Les troles de Nebrera"

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 maria, taragona, 27/10/2009 - 11:16

juan tienes razon, en tarragona si se mueven,pero para hacerse ver y que no le quiten el sitio, (rafael luna) y solo hacen que pasearse con el coche oficial que pagamos todos! que verguenza de diputados!

#5 juan, granollers, 27/10/2009 - 09:06

pues claro que no se mueve nadie vienen elecciones, otra cosa será si no van en las listas. Menuda lista de "interesados".

#4 Manel F., Reus, 27/10/2009 - 01:12

El PP a TGN es on ho té millor. Ja es veu que les enquestes per la inde no tenen pràcticament resó a la provincia.

I pitjor que el tripartit segur que no ho fan

#3 carme, Tarragona, 26/10/2009 - 22:59

el primer que estara fora sera a tarragona

#2 maria, ulldecona, 26/10/2009 - 22:23

tents tota la rao,amb el dirigents que tenim a la provincia de tarragona (diputaats...) no sera molt dificil,no miran per el partit miran per els seus interesos.una afiliada del pp