Publicitat
Política · 20 de Novembre de 2009. 14:07h.

Nebrera va passar els seus viatges amb l'AVE al Parlament

L'exdiputada del PP va fer 83 viatges durant l'any anterior a la seva renuncia

Nebrera va passar els seus viatges amb l'AVE al Parlament

Montserrat Nebrera, a la sortida del Parlament

L'exdiputada del PP, Montserrat Nebrera, va endossar els seus viatges en AVE a compte del Parlament de Catalunya. Segons informa La Razón, des de gener de 2009 fins a mitjans d'octubre –moment que va renunciar a la seva acta de diputada–, Nebrera va gastar un total de 11.022,60 euros en desplaçaments realitzats en trens d'alta velocitat, la majoria d'ells per a cobrir el trajecte entre Madrid i Barcelona. Fonts parlamentàries van precisar que, en total, va realitzar 83 viatges.

Des de fa una mica més d'un any i mig, els 135 diputats del Parlament de Catalunya disposen d'una targeta per a usar l'AVE i portar a terme activitats derivades de la seva tasca parlamentària. Les despeses es facturen directament a la Càmera catalana, de manera que acostumen a passar desapercebuts a ulls dels grups parlamentaris.

El Parlament català no té per què assumir les despeses no relacionades amb l'activitat estricta com a diputat. En aquest sentit costa explicar els 2.804 euros que Nebrera va carregar a la Càmera catalana durant l'agost, un mes de molt menys treball per als polítics.

La  habitual presència a Madrid de l'exdiputada bé podria estar relacionada amb les seves freqüents  aparicions com a tertuliana en diversos mitjans de comunicació, tals com Intereconomía i Telecinco. També ha participat en programes radiofònics gravats en la capital.

Nebrera va renunciar a la seva acta de diputada al Parlament el passat mes d'octubre i ho va fer criticant feroçment les institucions.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Potaroig, Terrassa, 21/11/2009 - 11:44

Que us penseu ? es clar que el Parlament paga els viatge d'ella i de tots ls parlamentaris, si som quatres els rucs que treballem per pagar a aquesta gentussa.
Ja n'estem farts de pagar i treballar per ells.

#9 Juan Baselga, Barcelona, 21/11/2009 - 22:40

Lluis Tejedor del Masnou, no veas fantasmas donde no los hay. Para quien no lo sepa...el tal Lluis es el amante nebrerista que salió escaldado del PP por robar documentos con datos de afiliados y usarlos después. ¿Fuiste con Montse a Madrid en AVE?

#8 victor, barcelona, 20/11/2009 - 20:05

- I a mi que aquesta tia em dona morbo... No sé, pero jo seria corrupte amb ella. En canvi amb la Tura.... como que no.

#7 catalanista, vallés occidental, 20/11/2009 - 18:14

Es necessita ser molt barrut per parlar de ética i voler aparentar estar neta de culpa,colocant les seves despeses a tots els Catalans. Veste-n a casa guapa, que de merda ja en tenim prou

#6 Joan, Barcelona, 20/11/2009 - 18:12

I el Parlament de Catalunya va pagar els Viatges?