Publicitat
Política · 30 de Desembre de 2009. 20:22h.

Neix un cens digital català

Es posa en marxa un registre de dades sobre els habitants dels 'Països Catalans'

Neix un cens digital català

Capçalera de la 'web' del cens

S'ha posat en marxa un cens digital català que, segons el seu text de presentació, és un "registre de població que reuneix, elabora i publica digitalment dades demogràfiques, econòmiques i socials corresponents a tots els habitants dels Països Catalans, referits al domini de la llengua catalana i al espai digital i actualitzats constantment".

Després d'afirmar-se que "el poble català com a nació i poble sobirà ha de estar organitzat i capaç de fer eleccions i votacions justes i homologables internacionalment", es diu que "per això es requereix un cens, un llistat oficial, un registre estadístic digital obert i operatiu, disponible i consultable que s'utilitzi per a les identificacions, autoritzacions, autenticacions, caracteritzacions de les persones i de les entitats en la vida diaria i en les eleccions i votacions".

S'afegeix que "mitjançant un cens on s’inscriuen lliurement les persones que es consideren membres de la nació catalana, d’origen o d’adopció, que declaren no considerar com a pròpia una altra nació, es pot legitimar un marc democràtic nacional català. Els resultats de les votacions democràtiques organitzades pel propi poble català al seu si, amb observadors internacionals, promourien la mediació internacional".

El cens està impulsat per Muficata, SL, una consultora d'informació i comunicació amb seu a Barcelona. Va néixer al sector de la consultoria de finances corporatives, dedicada fonamentalment a les petites i mitjanes empreses, i està especialitzada en l'aplicació i ús de les tecnologies d'informació i comunicació, sobretot a l'àmbit d'internet.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Xènius, PPCC, 01/01/2010 - 12:21

Sembla mentida que els catalans que comenten, idguin el que diuen. Per començar, llegiu-vos bé que posa i llavors opineu. Ah i per cert , no tindreu mai la independència matats, foteu-vos, per no confiar entre vosaltrees.

#16 Anònim, Barcelona, 01/01/2010 - 11:08

Ja existeix des de fa anys, la veritable AGENCIA DEL CENS NACIONAL DEL POBLE CATALÀ. Alerta amb els impostors!

#15 Alcampelló, Barcelona, 31/12/2009 - 20:07

Van a provocar el nacimiento de los Països Anticatalans.Ley física:El Pancatalanismo genera una fuerza igual y de sentido contrario que lo contrarresta.Admiro el ingenio de algunos espabilados para embaucar al despistado identitario y vivir a su costa.

#14 Alberto, Barcelona, España, 31/12/2009 - 19:09

Qué ostia os vais a dar vosotros solitos y voluntariamente.

#13 sulfuro sulfuro, Barcelona, 31/12/2009 - 18:09

Muficata,consultora. Huele a pandilla de
elaboradores de informes a ciclostil y precio de cuento
Los detentores del poder aquí son artistas a la hora de llenarse los bolsillos a base de embaucar con términos como nación, identidad y soberanía
Como Mufi