Publicitat
Política · 15 d'Abril de 2021. 21:22h.

Neix un partit republicà contra "els delinqüents" independentistes

"Radicalment contrari a qualsevol tipus de deriva secessionista"

Neix un partit republicà contra "els delinqüents" independentistes

Prop d'una quarentena de persones van assistir a l'acte de presentació de l'Alianza de la Izquierda Republicana de España (AIRE), plataforma que es defineix "radicalment contrària a qualsevol tipus de deriva secessionista" i que pretén constituir-se en partit polític a partir del pròxim mes de juliol per presentar-se a les eleccions municipals i generals de 2023.

L'acte va comptar amb la intervenció de l'exfiscal anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo. També va intervenir l'exdirigent socialista i ex membre de SCC, Javier Marín, que va apostar per la detenció de Carles Puigdemont.

"A data d'avui, el major responsable de l'acte sediciós, segueix fugat de la Justícia, encara que a ningú li cap dubte que acabarà pagant pels seus delictes", afirma Marín, a més de titllar els independentistes de "mercaders d'il·lusions i els tril·lers de fira".

Igualment considera que els independentistes estan "capitanejats per l'extrema dreta més reaccionària i corrupta de Catalunya". "Des de la fundació de SCC, el 2014, em vaig incorporar a aquesta lluita dels unionistes constitucionals contra els delinqüents divisionistes territorials, que ja començaven a acumular condemnes d'inhabilitació i corrupció pel famós 3% i les ocultacions dels seus espolis en paradisos fiscals".

"Es van tirar a la muntanya aixecant el pendó de l'estelada per intentar ocultar els seus delictes, i intentar la impunitat de la Justícia espanyola amb els seus jutges catalans", afegeix.

Els cinc punts principals d'aquesta plataforma republicana són, en primer lloc, la "defensa a ultrança de tots els drets civils, econòmics i socials recollits en les declaracions de les Nacions Unides".

Igualment reivindiquen la "solidaritat interterritorial que garanteixi la igualtat de drets i deures de tots els espanyols, sense privilegis associats a el lloc de naixement o residència".

"Com a garantia d'aquesta solidaritat, fer que en sectors bàsics com justícia, educació, sanitat, fiscalitat, seguretat pública i serveis fonamentals de caràcter estratègic, com el subministrament energètic, d'aigua, sigui l'Administració central de l'estat qui tingui l'última paraula", proposen.

També aposten per una "política econòmica centrada en la reducció de les desigualtats socials i especialment, en la protecció de les classes treballadores més desfavorides". El "respecte i defensa de la diversitat cultural existent a Espanya ia cadascuna de les seves nacionalitats i regions", és l'últim dels punts.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#17 Gregari, VNG, 17/04/2021 - 16:21

Bienvenidos, y no se olviden de explicar a la gente que Cataluña salió de la edad media de la mano de Felipe V, cosa muy evidente pero que los pobres de espíritu indepes parece que desconocen ya que se lamentan de haber perdido sus instituciones cuando gracias a ello nació la Cataluña próspera que conocimos.

#16 Billancourt, BARCELONA, 16/04/2021 - 19:40

Ara què toca, fatxorros d'esquerra? Quina buidor han deixat els "intel.lectuals" que van crear l'excrecència de Cs. D'aquest buit no pararan de sortir-ne monstres, potser petits, però amb la mateixa deformitat que el monstre taronja.

#16.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 16/04/2021 - 23:04

"Ara què toca, fatxorros d'esquerra?" Esos ya existen hace tiempo, son los comunistas (= nazis de izquierdas).

#16.2 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 16/04/2021 - 23:27

#16

Cuanto más veo con qué orgullo hacen alarde de su ignorancia,más convencido estoy sobre la incapacidad de la psicoterapia para arreglarles.

Han pasado tanto tiempo buscando el norte que al final se han fabricado uno ellos mismos. Me dan mucha pena

#15 Neferu, Barcelona, 16/04/2021 - 19:07

Por fin, un partido que defiende todo lo que odian los independentistas: la democracia, España y sus leyes constitucionales., la solidaridad entre comunidades y la igualdad entre españoles. Desde hoy tienen mi voto pero, estaré muy atenta a si cumplen lo que prometen porque me pueden engañar una vez, pero dos no¡¡Bien venidos!

#15.1 Marc, Manresa, 18/04/2021 - 04:48

¿Igualdad entre españoles?¿eso significa que no son feminis ...de la élite global?¿ defensores de la llegada masiva para frenar el crecimiento económico y por tanto los salarios de los pocos obreros españoles de siempre?
Eso ya no existe.

#14 Jos, VNG (Ghost Republic), 16/04/2021 - 14:03

Espanya té partits d'esquerra. Però no hi ha cap partit d'esquerra que defengui l'idea d'Espanya. És com un tabú. A veure si aquests...

#13 Benet S., Barcelona, 16/04/2021 - 14:02

MOlt bona noticia! ja era hora que algú plantés cara a la banda de delinquents que tenen segrestades les institucions amb el ramat enganyat que els dona el vot. Els sediciosos requereixen mà dura en tots els àmbits i apuntar directament al Vivales fugit amagat en el maleter d'un cotxe (versió moderna del Dencàs del 34) es un objectiu elogiable