Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2019. 09:52h.

Neix un think tank indepe a Catalunya

L’Institut Ostrom cerca "introduir les idees liberals en la societat"

Neix un think tank indepe a Catalunya

El Col·lectiu Catalans Lliures (CCL) esdevé l’Institut Ostrom Catalunya, "un think tank connectat a escala internacional que cerca introduir les idees liberals en la societat i la política pública catalana". L'organització, de caràcter sobiranista, tria aquest nom en homenatge a Elinor Ostrom, primera dona guardonada amb un Premi Nobel.

L’Institut Ostrom Catalunya es presenta com "un pol independent de coneixement, debat i generació d’idees, compromès amb el pluralisme, els drets civils, les societats obertes, les institucions inclusives i l’economia de lliure mercat i amb vocació d’incidir de manera determinant en l’opinió pública i les institucions catalanes".

Entre els membres de la direcció de l’Institut Ostrom trobem l’empresari Eric Herrera; el científic biomèdic Martí Jiménez, l’economista Roger Medina i el cap de la Secció d'Estudis Polítics, Jurídics i Socials de l’Ateneu Barcelonès Alexander Golovín.

En paraules d’Herrera, l’institut "aplega persones de generacions i àmbits professionals molt diversos, que coincideixen en la necessitat de proveir el país d’una capacitat d’anàlisi pròpia, independent i rigorosa". "Busquem incidir en el disseny de bones polítiques públiques a partir d’una aproximació basada en l’evidència científica", ha afegit.

"L’institut no rep subvencions públiques i finança les seves activitats exclusivament a través del mecenatge privat i les aportacions dels seus socis ?que actualment supera els cent cinquanta segons fonts de la institució", remarquen. A més, l’Institut Ostrom està en tràmits per esdevenir membre de l’Atlas Network, la xarxa de think tanks liberals més important del món.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#15 Macho Ibérico, Hispania, 30/11/2019 - 12:20

"el pluralismo, los derechos civiles, las sociedades abiertas, las instituciones inclusivas y la economía de libre mercado", y esto lo dicen unos indepes... yo me parto!! ¡que se quite el peluquín!!!

#14 Tirant, Bcn, 29/11/2019 - 21:40

Un altre tinglado més, un altre xiringuito que no trigarà a demanar subvencions que la Generalitat els lliurarà encantada. ¿Finalitat ?: viure sense donar pal a l'aigua i difondre propaganda separatista. Això és tot.
Per cert, al paio de la foto jo no li compro un cotxe de segona mà ni de broma ...

#13 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 29/11/2019 - 15:26

"L’institut no rep subvencions públiques i finança les seves activitats exclusivament a través del mecenatge privat" Y voy yo y me lo creo. De los creadores del 3% que era un 10% llega ahora un nuevo chiringuito.

#12 Veciana, Barcelona, 29/11/2019 - 14:37

El de la foto me recuerda a un monguer montando un puzzle jajajajajaaa.

#11 Pere Bosni , Barcelona-Sarajevo, 29/11/2019 - 13:49

Tenim un pardal de comarques, proper a ERC, sense estudis coneguts, forrat de pasta, que li paga el papa un viatge a EUA i s enlluerna del capitalisme neoliberal depravat i acaba anant al llit amb Bolsonaro. Tot un gran intel·lectual de la Catalunya moderna. Crack que ets un crack!!!!!