Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2009. 20:42h.

Neix una patronal catalanista

El Cercle Català de Negocis es presenta davant 160 empresaris

Neix una patronal catalanista

Ramon Carner, durant un acte a Arenys en suport de la consulta catalanista

El Cercle Català de Negocis (CCN) s’ha presentat a Barcelona, davant de més de 160 empresaris i economistes i, segons un comunicat, "s’ha postulat com la única associació empresarial catalana que defensa la necessitat de tenir un Estat propi a curt termini. I ha argumentat la seva posició amb el dèficit fiscal de 2008 que ja supera el 10%, o dit d’una altra manera, els 22.000 milions d’euros".
 
El president del CCN Ramon Carner, ha encoratjat a treballar de valent pels valors “d’empenta i per al país” dels empresaris catalans de principis del segle XX i finals del XIX, i "per unir esforços amb altres patronals i associacions empresarials per fer un lobby transversal de pressió cap als partits polítics".

El CCN, nascut encara no fa un any, ja té el suport de més de 800 empresaris d’arreu de Catalunya i durant les properes setmanes farà actes a Granollers, Artesa de Segre, Mataró i Olot.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 ferran margarit, barcelona, 03/10/2009 - 13:31

el cercle català de negocis és independent i transversal, i es manté de les quotes dels socis.

#9 Javi, Barcelona, 03/10/2009 - 12:33

Pedrito, ¿de verdad te crees lo que dices? ¿Y cómo es posible que en cuanto se acabó el proteccionismo vosotros os convertís en unos mindundis que vendéis todas la empresas y económicamente cada vez pintais menos ni siquiera en el textil (Galicia)?

#8 tots a una, Lleida, 03/10/2009 - 10:34

mentres els empesaris no deien res tot anava be, pero que des de el mon del petit, autonom empresari Catala es digui prou a encetat totes les alarmes AIXO ES SERIOS i al marge dels partits com Arenys
el poble catala unit, actueu am seny

#7 Josep, Barcelona, 03/10/2009 - 10:21

ja hera hora que aquesta iniciativa sorti des de la societat civil catalana aixo si que fa por al estat espanyol i als que xuclen de la mamella espanyoliste, ja estem farts de expoli i el futur de catalunya esta enperill, força CCN.

#6 Kropotkin, Vic, 03/10/2009 - 09:47

Estos van retardados... Aún no se han enterado que el sector "negocis" ya está muy bien montado por los nazionanistas. Además, ya queda poco dinero que robar. Mejor que se hubiesen esperado al final de la crisis que podra volver al choriceo habitual..