Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2011. 09:10h.

Neonazis a Plataforma

El cap de llista de PxC per Cornellà afirma que "Hitler va ser un personatge extraordinari"

El cap de llista de Plataforma per Catalunya (PxC) en les passades eleccions municipals, Sergio Serralvo, va confessar en un reportatge l'any 2008 a l'Entre Línies de TV3 la seva admiració per Adolf HItler, el nacional-socialisme, el racisme i va negar la veracitat de l'Holocaust.

"Hitler, en contra del que defensa tot el món, va ser un personatge extraordinari. Jo sempre intento, quan parlo amb la gent, parlar d'uns altres temes que estiguin relacionats però que no sigui directament la persona de Hitler, perquè rentar la seva imatge, si han estat 60 anys embrutant-la no la rentaré jo en dos dies", afirmava.

En aquest sentit, deia que "es coneixen molts pocs aspectes de Hitler en la seva vida. Per exemple, estimava els animals, era vegetarià. Totes aquestes coses no es diuen. Si se sapiguès la veritat sobre Hitler canviaria la forma de veure'l".

Serralvo, que va ser identificat com un dels participants al concert neonazi al local 'The Other Place' del Poblenou, assegurava que "no es pot negar que la nostra raça és superior perquè nosaltres mentres la resta del món no exisitia nosaltres ja teníem una cultura, una civilització".

Sobre l'Holocaust, el candidat de PxC assegurava que "sóc molt escèptic sobre aquest tema. Jo no crec veritablement que van morir 6 milions de persones".

Després que Serralvo assistís al concert neonazi, el líder de PxC, Josep Anglada, va assegurar que obriria expedient al 'número u' del partit a Cornellà.

Serralvo, amb un llibre sobre Hitler, durant el programa
Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#43 hector, Premia de dald, 19/05/2012 - 16:12

Jo preferiria que estigues Jaume Farreons a plataforma en comptes de l'anglada.

#42 César Balcells, Barcelona, 21/10/2011 - 23:28

Bien por Serralvo. Con dos cojones !!!. Ahora si que votaré al Anglada con ganas. Además Ni DN ni el MSR ni la Falange han obtenido los avales en Cataluña. Por el Occidente Cristiano vota PxC !!!.

#41 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 21/10/2011 - 15:29

Us recomano la películ·la: American history X . Potser hi veureu la llum.

#41.1 Gerard, Barna, 21/10/2011 - 21:46

N'hi ha una de millor i que explica el comportament d'alguns catalans: "The believer" (El creient).

#40 Miquelot lo LLadre, Barcelona, 21/10/2011 - 14:58

Jo també penso el mateix, la realitat sobre Hitler i el règim nacional-socialista és molt, molt diferent a la presentada per la història oficial. Admiro la valentia d'aquest noi per dir-ho alt i clar en públic.

Una raó més per votar un cop més a Plataforma Per Catalunya el 20 de Novembre.

#39 kimet, bcn, 21/10/2011 - 11:10

Ben mirat te raó, es extra ORDINARI, com tu maco.