Publicitat
Política · 21 de Setembre de 2018. 18:16h.

Neus Munté a la corda fluixa

El PDECAT espera que “tant de bo” ERC es replantegi una llista unitària a Barcelona

Neus Munté a la corda fluixa

Neus Munté

El president del PDECAT, David Bonvehí, confia que l’actual conseller d’Acció Exterior, Ernest Maragall, es replantegi la possibilitat de configurar una llista independentista unitària, en cas que acabi sent el candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona. Bonvehí ha manifestat en una entrevista a l’ACN que “tant de bo” el relleu d’Alfred Bosch afavoreixi aquesta fórmula.

El màxim dirigent del PDECAT ha considerat que aquest possible canvi “no és menor” i espera que el conseller d’Acció Exterior s’avingui a estudiar una candidatura unitària. “Li demano que en tornem a parlar”, ha reiterat Bonvehí, que ha insistit que Barcelona hauria de presentar-se a les eleccions municipals de 2019 “des de la unitat total de l’independentisme en un bon principi”.

Malgrat que la candidata oficial del PDECAT és Neus Munté, després de guanyar unes primàries, Bonvehí confia que el substitut de Bosch com a cap de llista a l’Ajuntament de Barcelona tingui una actitud més favorables a concórrer en una llista unitària: “potser això canviï, esperarem", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Republica catalana de Can Pixa, Lleida, 21/09/2018 - 20:32

No presentarse no seria per a ella una mala opcio. Aixi s'estalviaria fer un ridicul espantos.

#2 Escamarlà, Warerlooooo (de Dalt), 21/09/2018 - 19:16

Ara, la Pobra Neus ja sap que pel de Waterlooooo les persones són el de menys

#1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 21/09/2018 - 18:30

Al PDCAT le entran las ca quitas por partida doble. Por un lado saben que una hipoterica candidatura de Valls pondría en peligro una posible victoria indepe. Por otro lado, saben que en cualquier caso, presentándose en solitario obtendrán un resultado malo o peor. Que gran estratega el Astut Más y su relevo el Puchi.