Política · 26 de Febrer de 2019. 16:23h.

Neutralitat dels funcionaris

Treballadors del Parlament reclamen la llibertat de Carme Forcadell a l'escala noble

Neutralitat dels funcionaris

Desenes de treballadors del Parlament, juntament amb alguns diputats de les formacions sobiranistes amb representació a la Cambra, s'han concentrat aquest dimarts a l'escala noble del Parlament en contra de l'empresonament de l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell.

Els treballadors del Parlament, mostrant fotografies de l'expresidenta, han reclamat la llibertat de Forcadell el mateix dia en què l'expresidenta de la Cambra declara davant del Tribunal Suprem pel seu paper durant el procés. Els participants en la protesta han mostrat uns cartells amb diferents lletres en les quals es podia llegir el missatge: "Defensem el Parlament. Suport a la presidenta Forcadell". Els diputats de Junts per Catalunya, ERC, Catalunya en Comú Podem i la CUP s'han sumat a la protesta.

Aquest dimarts a la tarda declara l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell davant el Tribunal Suprem. La Fiscalia sol·licita per a ella fins a 17 anys de presó per un delicte de rebel·lió.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 pepe, andorra, 27/02/2019 - 13:09

y cuando se cierren las autonomias o se elimine su capacidad de contratar personal, en q van a trabajar todos estos separatas enchufados en la padrina? El separatismo es un negocio.

#6 iñigo, castello, 27/02/2019 - 11:15

Los funcionarios deben guardar neutralidad, si no en su vida personal, sí en el edificio del parlament. Esto es propio de países dictatoriales o bananeros. Lo que querían los indepes para Cataluña.

#5 Fernando, Barcelona, 26/02/2019 - 18:51

Amb un 155 sever i durader en el temps tots aquests anirien escales avall i cap al carrer i d'allà cap a l'atur. Es d'una inmoralitat colosal que es permeti a tota aquesta trepa a manifestar-se cobrant de l'erari públic, Com va dir un: "cal desinfectar les institucions" i llavors veurem com es transformen amb massells adiestrats..

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 26/02/2019 - 18:02

Son una gran familia, els fills putatius de Pujol. Allo que ell anomena vanitosament la seva obra de govern, el seu exercit de terracota, les 200.0000 families que apuntalen el regim i que surten disciplinadament a omplir places i carrers a toc de TV3 quan la patria esta en perill i se´ls hi ordena.

La prova viva del unsolpopla.

#3 botifler1914, Sinitaca, 26/02/2019 - 16:49

Yo tambien defiendo que el Parlament se clausure y que el edificio, borbónico por demás, se enderroque.