Publicitat
Política · 7 d'Abril de 2010. 20:13h.

NGC acusa Puigcercós de "insultar deu milions de votants"

Els joves del PPC insten JERC a rebutjar les paraules del seu líder sobre el 'cas Gürtel'

NGC acusa Puigcercós de "insultar deu milions de votants"

Imatge d'arxiu de Joan Puigcercós

Les declaracions del president d'ERC, Joan Puigcercós, segons el qual a molts votants del Partit Popular "ja els hi agrada" la situació creada pel cas Gürtel ha provocat que les joventuts (NGC) del PPC hagin exigit a les d'Esquerra (JERC ) que es desmarquin d'aquestes paraules, perquè "insulten deu milions de votants".

Isabel Pérez, vicesecretària d’acció política de NGC, ha demanat a la JERC que “es desmarqui de les declaracions Puigcercós”, i ha dit que “el president d’ERC s’equivoca insultant als més de deu milions de persones que voten al PP, i s’equivoca creient que a Catalunya i a Espanya continuarem tolerant aquesta manera de fer política”.
 
Així mateix, Pérez ha manifestat que “és moment que els joves demostrem que existeix una nova generació de polítics responsables”. En aquest sentit, ha considerat que “la corrupció és un mal que pot afectar a qualsevol partit polític i no té cap sentit afirmar que als votants ja els hi agrada aquest tipus de comportament”.
 
Finalment, ha comentat que “la JERC sap molt bé que les afirmacions que va fer el líder d’ERC sobre els votants del PP són pura demagògia”. Per aquest motiu, ha considerat que “els joves d’Esquerra haurien de ser capaços de començar a fer les coses bé, ser valents i admetre que un cop més el president d’ERC s’està equivocant”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Juanito Riauriau, Ripoll, 08/04/2010 - 11:07

Els politics i les politiques no tenen cap altra feina, quan manen malgastar i malversar els nostres diners, i en tot moment desbarrar per la boca, i qui més parla més bestieses diu, els Juanitos per exemple. Falta de feina tot plegat.

#7 Ramon, Barcelona, 08/04/2010 - 00:42

L'electorat del PP és repugnant: sembla el del PSOE.

#6 pere, bcn, 08/04/2010 - 00:03

Apa!, vinga peperos, que tothom ho sap. Només cal veure que després que de destapar-se casos de corrupció entre gent del PP, a les següents eleccions se'ls vota més. O com a mínim no perden vots.

#5 Un català, Catalunya, 07/04/2010 - 22:56

Aquests de NGC encara no s\'han assabentat que la corrupció es delicte en el món occidental, si es que encara ho deuen veure la cosa més normal del món...

#4 KIM, Lleida, 07/04/2010 - 21:36

per un cop que té raó el vividor aquest .... S'ha de tenir un parell de nassos per recolzar al partit on hi a més delinqüents a les seves files i no ho dic jo sinó la justícia