Publicitat

Duran fa una entrada al seu web personal per parlar de reduir "el dèficit"

Ni al bloc

Imatge de l'article

Malgrat que el president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, no ha comparegut per donar explicacions sobre el cas Pallerols en trobar-se de viatge a Xile, sí que ha tingut temps per a fer una entrada en el seu bloc per parlar del "dèficit".

Aquesta apunt en el seu web personal és del 9 de gener, el dia després que es conegués el pacte del seu partit amb fiscalia amb les reaccions polítiques pertinents. Mentre la portaveu del partit, Marta Llorens, donava explicacions als mitjans pel cas Pallerols, Duran escrivia que "la Unió Europea prescriu la necessitat de complir un dèficit públic determinat, concretament per al conjunt d’Espanya del 4,5% del PIB".

Duran lamenta que aquest fet "és una bestiesa" i alerta que "aquest serà el gran repte del any que acabem de començar". "L’ajust via ingressos i despeses ha de ser de 4.000 M€. Hem de dedicar totes les energies possibles a canviar-ho. Si no és així, hi haurà molts patiments i sacrificis inútils", conclou.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ramon, un peix al cove n'amaga un altre, 10/01/2013 - 15:19

Duran té raó: un 4% del dèficit, mínim, el podríem reduir d'avui per demà... i si ho tornessin tot, augmentariem els ingressos en un 4%... més els interessos que Ginebra, Lausanne, Liechtenstein, Guernsey, Luxemburg, Andorra, Acapulco, Puerto Rosario i altres han produït durant aquests anys.