Política · 14 d'Octubre de 2019. 12:41h.

Ni amnistia ni indults

Pedro Sánchez garanteix l'"íntegre compliment" de la pena

Ni amnistia ni indults

El president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, ha manifestat "el profund respecte i acatament per part del govern espanyol" de la sentència i ha celebrat la finalitat d'un "procés judicial que s'ha produït amb plena transparència". També ha recordat que "l'acatament significa el seu íntegre compliment".

El president espanyol ha garantit que la resposta de l'Estat serà "amb fermesa democràtica, proporcionalitat i des de la unitat estarem atents per garantir la democràcia". "És la convivència a Catalunya el que està en joc, no la integritat territorial d'Espanya", ha recordat.

"Avui conclou un procés judicial exemplar. Avui es confirma un procés polític que ha fracassat, també a nivell internacional. Només ha deixat dolor al seu pas", ha indicat, a més d'augurar que "queden alguns dies en què assistirem a les raneres d'una etapa superada. Aquesta nova etapa només pot ser la reinstauració de la convivència i el diàleg. La via és la Constitució espanyola".

"Una vegada dictada i publicada la sentència s'obre una etapa nova. El Govern d'Espanya es mantindrà atent i garantirà la convivència i el respecte a la legalitat democràtica. Ho farem amb fermesa, proporcionalitat i des de la legalitat. Respondrem amb prudència i serenitat. esperem comptar amb la cooperació de totes les forces lleials a la Constitució", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#15 Adrián, Barcelona, 15/10/2019 - 15:15

Ojalá el 10-N paguéis vuestra mentira y traición. Sois lo peor para este país.

#14 agarraos de lo que os viene, Barcelona, 15/10/2019 - 12:11

He aquí el culpable de todo, él y el máldito PSOE.

#13 Aclaración, Barcelona, 15/10/2019 - 08:42

Será cínico y mentiroso. Claro que ni indultos ni anmistía, ya lo hará la Generalidad con las transferencias penitenciarias en su poder. ¿A quién quieres engañar, okupa ?

#12 Mejillón de cornisa, Barexlona, 14/10/2019 - 23:09

Caracagao.

#11 Albert, BCN, 14/10/2019 - 22:54

Nyordu purriano hoy te toca llorar! Jajajajaja