Publicitat
Política · 8 de Gener de 2020. 14:36h.

Ni ase ni bèstia a Palau

El Govern diu ara que investigarà l'arriada de la bandera

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha explicat que els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per determinar qui va despenjar la bandera espanyola del Palau de la Generalitat el passat 3 de gener.

Budó ha manifestat a pregunta d'e-notícies que "estem preocupats i per això els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir aquests fets", però ha deixat clar que això ho van fer "persones alienes a la gent de Palau".

La consellera de la Presidència ha remarcat que "ens ha preocupat i no és normal que pogués entrar gent a Palau, accedir fins a la bandera i fer el que van fer". "Com que això és així, hem demanat que s'obri aquesta investigació", ha insistit.

Finalment, ha dit que "un cop tinguem els resultats d'aquesta investigació, sabrem què va passar" a Palau després que la Junta Electoral Central ordenés la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra.

La bandera espanyola va ser arriada el passat 3 de gener durant uns 10 minuts
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 08/01/2020 - 23:10

Todo esto quedará en nada. Saben además que tienen el beneplácito del FELONSOE.

#7 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 08/01/2020 - 21:28

La culpa és de Madrit. Aixó ja ho sabem.

#6 yomismo, MOLLET DEL VALLES, 08/01/2020 - 18:37

Eso lo hizo alguien de dentro. Porque mira que habran camaras, puertas con acceso restringido ( con tarjeta,codigo o llave), personal de seguridad etc etc...No creo que uno de la calle sepa como se llega a donde está la bandera o ¿ hay un cartel que pone " bandera piso 3 puerta 27 codigo de acceso 1234".

#5 Mireia, Barcelona, 08/01/2020 - 17:42

Patetica una vegada més, com sempre. No saben ni dissimular, molt valents per bramar al ramat, pero covards integrals quan estan davant d'un jutge o en aquest cas quan neguen que van ser ells mateixos, que estaven aburrits de no fer res i van pujar al terrat a baixar la bandera. Com el pastisser-boig que proclama el no-res durant 8 segons i fuig!

#4 Agustino, Barcelona, 08/01/2020 - 16:52

Haya sido quien haya sido, la culpa siempre será de España.