Política · 27 d'Octubre de 2015. 14:39h.

Ni dimiteix ni la cessen

La comissionada de la Transparència continua en el càrrec malgrat que el seu marit va ser un dels empresaris detinguts pel presumpte pagament de comissions a CDC

Ni dimiteix ni la cessen

Núria Bassols, en una foto d'arxiu

La comissionada de la Transparència, Núria Bassols, no ha presentat la seva dimissió ni tampoc ha estat cessada pel Govern en la seva reunió d’avui malgrat que ho ha demanat Esquerra.

El seu marit, l’empresari Josep Manel Bassols, va ser un dels detinguts la setmana passada pel presumpte pagament de comissions a Convergència.

Preguntada per e-notícies; la portaveu del Govern, Neus Munté, ha insistit en demanar “la presumpció d’innocència per a tothom”. “Mentre no es demostri el contrari aquesta presumpció d’innocència és plenament vàlid -ha afegit- perquè és un principi sagrat”.

El president d’Esquerra, Oriol Junqueras, que s’ha mostrat prudent amb el cas de presumpta corrupció dels seus socis electorals, ha afirmat en una entrevista a Rac1 que “si la comissionada de la Transparència es troba en una situació d'aquest tipus, amb el marit detingut per un cas de presumpta corrupció, s'hauria de prendre alguna decisió. Cessar-la o dimitir”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Vergonya aliena sento, Barcelona, 29/10/2015 - 16:43

No us feu gaires il·lusions. La germana de'en Joker no dimitirà......

#9 Joana, Reus, 28/10/2015 - 11:50

Un altre desencert lingüístic al titular. "Ni dimiteix ni la FAN CESSAR". No es cessa ningú, que jo sàpiga (i el diccionari normatiu ho ratifica). "Ni plega ni dimiteix", podria haver titulat el redactor de la notícia.

#8 Carlos Gomez, Bcn, 28/10/2015 - 09:15

Perque ha de dimitir ?
Acas algu del sindicat del crim convergent ha dimitit voluntariament alguna vegada per alguna cosa ?

#7 Calimero, Barcelona , 27/10/2015 - 21:20

Caradura.... Literalmente! Vaya careto....

#5 Pepet, Sabadell, 27/10/2015 - 17:29

Precisament el càrrec de comissionada per la Transparència li anava com anell al dit; la varen posar en el lloc més adequat, per controlar bé el tema.