Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2020. 14:52h.

Ni DUI ni autodeterminació

"L'Agenda del retrobament" només parla del Mobile, el canvi climàtic i la lluita contra el masclisme

Ni DUI ni autodeterminació

Pedro Sánchez i Quim Torra, durant la reunió a la Generalitat

El president de Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha ofert al president de la Generalitat, Quim Torra, una "Agenda per al retrobament", un document de 44 punts -ideat previsiblement pel seu cap de gabinet, Iván Redondo- que òbviament exclou la independència i fins i tot el referèndum d'autodeterminació.

Sánchez només ofereix el suport de l'Estat a la permanència del Mobile World Congress a Barcelona i la lluita contra el canvi climàtic o el masclisme. També garanteix el seu "suport als Jocs Olímpics d'Hivern 2030"

D'aquesta manera, el Govern espanyol proposa "obrir vies de negociació i diàleg sobre el futur de Catalunya", "evitar la judicialització de la política" així com un "compromís amb la memòria democràtica" que inclouria "anul·lar les condemnes i sancions" de l' expresident de la Generalitat, Lluís Companys.

També una "reforma de sistema de Finançament autonòmica" i estudiar "els plantejaments tributaris de la Generalitat". De la mateixa manera, aposten per donar un "impuls a la Comissió Bilateral Estat-Generalitat" i donen un "sí, amb matisos" a les 'ambaixades' catalanes a l'exterior, que "s'han d'ajustar" a la llei espanyola.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 07/02/2020 - 14:34

Estos de Roca son unos genios del diseño. Ahora hacen los esteros que no solo parecen sillones de lo bien que se caga en ellos, también en apariencia. Miralos que bien están los dos ahí, el Chistorra pidiéndole a Sànchez que les pase el papel y Pedro contestándole: - Espera, Quim, que acabo esta página y ahora te la paso.

#8.1 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 07/02/2020 - 15:18

Buf, madre mía! Ya sé dónde cagan los correctores ortográficos ... en un estero, sea eso lo que sea. Juas juas. Yo lo que quería decir era "los váteres tan bonitos que ..."

#7 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 06/02/2020 - 21:26

Saruman Redondo viaja también a Mordor para humillarse ante el usurpador racistorra. Casi se le parten las cervicales de tanto bajar las orejas y el el lomo.

#5 botifler1914, Waterpus, 06/02/2020 - 17:46

Demoliciones Sanchez, como acabar con España en una semana.

#4 arm, figueres, 06/02/2020 - 16:12

sembla que li faci una reverencia a Torra? Torra es un ser superior per Redondo?

#3 Miquel, Mollet, 06/02/2020 - 15:56

Este Redondo es un crack!! 18 mesos adeu.