Publicitat
Política · 16 de Juliol de 2019. 16:53h.

Ni DUI ni República

El Govern ja només parla de “conflicte polític”

El Govern vol que es constitueixi el més aviat possible el nou Executiu espanyol per “interlocutar” i trobar una solució al “conflicte polític”. La portaveu de la Generalitat, Meritxell Budó, ha afirmat a preguntes d’e-notícies que “hi ha un conflicte polític entre Catalunya i Espanya que cal resoldre i s’ha de resoldre políticament des del diàleg”.

La portaveu del Govern ha demanat diàleg a l’Estat per resoldre el “conflicte polític”, però ja sense parlar d’independència o de la celebració d’un referèndum. “Creiem que això es prou seriós com per tenir un govern a l’Estat espanyol consolidat, algú a l’altra banda que tingui ganes de resoldre allò que és un conflicte polític i no judicial”, ha assegurat Budó.

“El que necessitem és que hi hagi un govern de l’Estat espanyol per poder interlocutar i sortir d’aquesta situació de provisionalitat en la que es troba el govern espanyol”, ha insistit la portaveu de l’Executiu català.

Quim Torra i Pere Aragonès (foto: Govern)
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Figueras, Figueras, 17/07/2019 - 09:36

Van dos gobiernos (y opuestos) a los que cansáis, ¿no os dais cuenta? pero ya no a nivel estatal, es que la UE (excepto 4 tarados asesinos) os aguantan
Que no queremos hablar de independencia, que no es posible, que no es constitucional, ¿tanto cuesta entenderlo?
Cataluña pertenece a todos los españoles como el resto de comunidades autónomas.

#10 I QUI L'HA PROVOCAT ?, Barcelona, 17/07/2019 - 09:02

I QUI SON ELS RESPONSSABLES de aquest conflicte ?

AL PA PA I AL VI VI
Les coses son molt sencilles
menys quand el que es preten es, la MENTIDA, ENGANYAR ...

I ara qui PAGARA LA FACTURA de tot aquest merder ?
PATENICS

#9 lider indepe, Barcelona , 17/07/2019 - 08:59

Ho aconseguirem borregada, ho aconseguirem !!!!!! el món ens mira i Europa estará del nostre costat. Tots al carrer el proper 11 de Setembre !!!!!!!!! d´aixó depend de que molts poguem seguir cobran sensals cada mes...

#8 Anem a pams, Chez Fangue, 16/07/2019 - 22:30

Aixó del conflicte te fàcil solució, que doni la cara aquell que va crear el conflicte, és a dir un que estiueja a Eivissa, va en un iot i fa el fatxenda entre els pijos ibèrics de la raça inferior.

#7 Escamarlà, Sant Cugat del Vallès, 16/07/2019 - 20:56

Una portaveu a l’alçada del Govern. Que mes es pot demanar ?