Publicitat
Política · 8 de Febrer de 2021. 10:01h.

Ni el Govern ni els partits indepes condemnen la violència contra Vox

Esquerra va demanar un cordó sanitari contra la formació d'Abascal un dia abans

Ni el Govern ni els partits indepes condemnen la violència contra Vox

Llancen objectes dissabte al míting de Vox a Vic

Ni el Govern ni els partits independentistes han condemnat la persecució de furgonetes que transportaven dirigents de Vox per part de desenes de manifestants al centre de Vic aquest dissabte. Desenes de persones van colpejar i van perseguir els vehicles on anaven els dirigents del partit d'Abascal, que minuts abans havien celebrat un acte a la plaça Major de la localitat.

Esquerra, de fet, va demanar divendres a la resta de partits va fer un cordó sanitari contra la formació de Santiago Abascal. El candidat d'Esquerra, Pere Aragonès, va demanar "bastir un mur contra el feixisme i crear una majoria àmplia".

Ciutadans, PSC i PP, en canvi, sí que han condemnat la violència contra Vox. La líder de la formació taronja, Inés Arrimadas, ha recordat que la seva formació porta anys patint la "intolerància dels radicals separatistes". "Ataquen tot el que no pensa com ells perquè odien la llibertat i la democràcia", ha denunciat.

El PSC, en canvi, va publicar un tuit condemnant "tots els actes violents sigui qui sigui l'autor, sigui qui sigui la víctima. La violència no és una opció" i va reclamar que "torni la Catalunya del diàleg, la del retrobament, la de tots, la Catalunya del futur".

El candidat del PPC, Alejandro Fernández, també va fer un tuit de condemna i va expressar que "tots els partits polítics tenen dret a poder fer campanya electoral en pau i explicar les seves idees". "Condemnem rotundament els atacs que han rebut els candidats de VOX", va sentenciar.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Péndulo, Barcelona, 08/02/2021 - 16:03

Además de la violencia física, no olvidemos la violencia psíquica que generan hacia aquellos habitantes que desean votar a partidos no independentistas.

#6 a quien corresponda, Barcelona, 08/02/2021 - 11:02

Esquerra Repúblicana es la culpable de todo esto. Así empezó todo en el 36.

#5 Yomismo, Sevilla, 08/02/2021 - 10:52

Con la violencia de todo tipo los separatistas llevan décadas expulsando de Cataluña a miles de personas cada año. Al final cuando sólo queden ellos y los Nous catalans musulmanes a lo mejjor logran separarse de España para ser una República islámica o pertencer al Reino de Marruecos. Entonces llorarán muchos separatistas, pero ya será tarde

#4 Menjamela Grandi, Anapurna, 08/02/2021 - 10:44

¿Pero todavía no os habéis dado cuenta que para los zurdos, indepes y gente de similar calaña todas estas mandangas de la libertad de expresión y de manifestación, la mitología de género, el derecho a decidir, los derechos humanos, etc... sólo son aplicables cuando son ellos los beneficiarios de aplicarlos? Los demás somos feiiixxistees!

#3 Eduard R, BCN, 08/02/2021 - 10:33

Algo huele a podrido en Catalunya....