Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2022. 17:53h.

Ni el Govern se'n recorda del 20-S

La portaveu hi fa esment a pregunta d'una periodista

Ni el Govern se'n recorda del 20-S

El Govern no ha programat cap acte per commemorar el 20 de setembre del 2017, quan representants judicials es van personar a la seu de la conselleria d'Economia de la Generalitat i això va provocar que milers d'independentistes es llancessin al carrer.Això va provocar que funcionaris de l'Estat quedessin atrapats a la seu del Departament davant de la multitud concentrada al davant. També va desembocar en la posterior detenció de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez.

Únicament ERC ha programat un acte que portarà per lema 'Prou repressió' i que comptarà amb la participació d'Oriol Junqueras, Marta Rovira, Natàlia Garriga, Josep Maaria Jové, Lluís Salvado i Raquel Sans.

Per part seva la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, preguntada per la qüestió, ha manifestat que "avui és el cinquè aniversari d'una data assenyalada aquí a Catalunya".

"El 20-S va ser el dia que l'Estat va atacar el govern de la Generalitat per intentar aturar el referèndum de l'1 d'octubre i no ho va aconseguir. Perquè va existir l'1 d'octubre, hi havia urnes, hi havia paperetes i hi havia gent fent cua per anar-hi a votar", ha recordat.

"El 20 de setembre la sintonia dels ciutadans, el govern i les entitats civils va superar el cop de l'Estat espanyol i es va poder fer possible el referèndum", ha destacat, a més d'assegurar que "el Govern treballa per posar fi a la repressió".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Arnat, Barcelona, 20/09/2022 - 20:01

Amb la pocavergonya i fanfarroneria la inepta s'atreveix a dir que "el Estado hizo un golpe a la Generalitat"! Ja no saben com fer-ho per continuar enganyant i mentint a tota hora, i ni veuen que el ramat que els manté comença a veure que han estat victimes d'una estafa colossal. Esperem que la Justicia acabi amb tota aquesta banda de farsants

#4.1 Capit@n España, Purgandus populus!!, 20/09/2022 - 20:26

Es como decir "le dio un golpe con el ojo al puño"

#3 Luigi., Barcino, 20/09/2022 - 19:28

Jordi Cuixart y Jordi Sánchez seguro que sí.

#2 Tabarnés puro, Barcino, 20/09/2022 - 19:09

Normal que se olviden. Los lazinyordus tienen tantos "dies historics" que si por ellos fuese todos los días tendrían alguna derrota que celebrar.
Cuanta dignitat !!!!

#1 Capit@n España, Purgandus populus!!, 20/09/2022 - 18:24

Y lo dice Dodó Escolà : "Ens volen aixafaaaar !"