Publicitat

El president flamenc només demana "diàleg polític per salvar els conflictes"

Ni Flandes

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, no ha aconseguit el suport del seu col·lega flamenc, Jan Jambon, a la independència de Catalunya en la roda de premsa conjunta que han ofert ambdós mandataris després de reunir-se al Palau de la Generalitat juntament amb el vicepresident Jordi Puigneró la consellera d'Acció Exterior, Victòria Alsina.

Jambon, que ha manifestat que la seva visita forma part d'"una llarga tradició", no ha fet cap esment a la independència en la seva intervenció inicial ni en la ronda de preguntes. En aquest sentit, només ha demanat al Govern i a l'Executiu espanyol que "s'impliquin en un diàleg polític per salvar els conflictes i les diferències polítiques".

El president de Flandes ha afegit que "continuarem instant la Comissió Europea perquè posi més ulls i orelles a les aspiracions de moltes regions d'Europa". "L'amistat entre Flandes i Catalunya durarà durant segles", ha conclòs.

Aragonès, en canvi, ha remarcat que amb la trobada "reforcem els llaços d'amistat i col·laboració entre Flandes i Catalunya" i ha destacat que Jan Jambon "ha mostrat la solidaritat més gran per les aspiracions de llibertat".

Finalment, el president de la Generalitat li ha donat les gràcies "pel suport explícit a l'amnistia i l'autodeterminació que ha expressat en diverses ocasions com a manera de resoldre el conflicte entre Espanya i Catalunya".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Marcial Heredia, el circo de la tele, 21/07/2021 - 08:28

Sigue buscando, pequeñín. Me ha dicho un pajarito que algunos de la extrema derecha internacional simpatizan con vosotros.

#14 manu, DIJON FRANCE, 20/07/2021 - 23:27

La diferencia entre estos supremacistas de catalán et que ellos la Comunidad flamenca y la Región valona no se avergüenzan de esta belga y que sus países es Bélgica la historia de los catalanes es de traicionar a España para estar con los franceses pero regresaron rápidamente porque el estado francés era peor que el de España

#13 lo tortosi, Tortosa, 20/07/2021 - 23:19

Aragonés, popularment conegut com el "Maño", es tossut com una mula. Volta que volta i al final conseguirà lo que han conseguit los seus antecessors: fer lo ridicul.

#13.1 Matissos, Girona, 21/07/2021 - 10:54

Aquest ho vol superar, és clar que els anteriors ja havíen assolit un gran nivell de ridícul arreu.

#12 Purria lazi, Mollerussa, 20/07/2021 - 22:26

Eso es que el flamenco ha visto muy poco ario al MHP. Jajaja

#12.1 Jambón serrano, y olé, 20/07/2021 - 23:01

Y ha dicho: "¡Quita bicho!"
jajajajajaja

#11 Sergi, Bcn , 20/07/2021 - 21:36

El tribunal de cuentas debería investigar cuánto nos ha costado el viajecito de estos tíos.