Publicitat
Política · 19 de Setembre de 2017. 23:03h.

"Ni se us acudeixi anar a votar"

El president de SCC afirma que "serà un dia genial per fer una barbacoa"

"Ni se us acudeixi anar a votar"

Mariano Gomà

El president de Societat Civil Catalana, Mariano Gomà ha demanat que no es participi en l'1-O. "Ni se us acudeixi anar a votar, és diumenge, potser farà sol i serà un dia genial per no anar a votar". "Es pot estar amb la família, mirar el futbol o fer una barbacoa" ha recalcat. Gomà ha fet aquestes afirmacions durant l'acte organitzat per l'associació que ell presideix, anomenat "la revolució dels somriures la protagonitzem nosaltres".

També ha recordat la importància que té que hi hagi una participació gairebé nul·la del vot pel no, "si guanyessin i hi hagués zero vots pel no seria perfecte". En aquest sentit, el president de l'entitat unionista ha afirmat que és preferible no participar, a causa del "deliri col·lectiu" que hi ha. "Si s'escapa alguna bufetada, val més que no ens enxampi a ningú de nosaltres, no hi aneu" ha dit als assistents a l'esdeveniment, celebrat aquesta tarda al Centre Cívic Teresa Pàmies.

El president de l'entitat, respecte a l'aplicació de l'article 155 ha explicat que "l'article 155 no són els tancs a la Diagonal, només és absorbir les competències". Gomà també ha explicat que l'Estat ja ha aplicat l'article 155 pel que fa a la intervenció de les finances de la Generalitat, "no se li ha de tenir por, ja han aplicat l'article 155 pel que fa a les targetes de crèdit de consellers del Govern", tot recalcant que "si és necessària l'aplicació de l'article, per mi no és cap problema".

El president ha protagonitzat un moment distès quan ha suggerit irònicament (després de dir que encara queda gent seriosa al Parlament) que "haurien d'escorcollar el pati dels tarongers, ja que potser troben el pati de la marihuana, si no és marihuana, alguna cosa hi ha d'haver allí".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Rodejet, Barcelona, 20/09/2017 - 12:00

El que deia Franco. La democràcia és una amenaça per aquest grup paracolpista malanomenat Sociedad Civil Catalana.

#4 Júlia, Barcelona, 20/09/2017 - 11:23

Mariano Gomà ..el conec en persona i puc dir que és una excellent persona i perfecte demòcrata....no com els colpistes separates.

#3 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 20/09/2017 - 09:38

Aquest imperialista, si pogués, faria una graellada de carn d'independentistes.

#2 Robertwalser74, Barcelona, 20/09/2017 - 00:11

"haurien d'escorcollar el pati dels tarongers, ja que potser troben el pati de la marihuana, si no és marihuana, alguna cosa hi ha d'haver allí". Sencillamente, genial. La verdadera revolución de las sonrisas.

#2.1 Isabel, Bdn, 20/09/2017 - 18:34

Robert, no es un simple comentario jocoso. Créame.

#1 Josep, Barcelona, 20/09/2017 - 00:03

ays, pues yo ya he delegado mi voto....
....en jueces, fiscales y cuerpos de orden público, que en lugar de papeletas amañadas llevan ejemplares de la Constitucion

#1.1 el talp venjador, Bcn, 20/09/2017 - 12:13

la mateixa constitució que dia si i dia també, el PP i el PSOE se salten quan volen i els interessa. Es clar, ells con españoles y mucho españoles i els hi està permès