Publicitat
Política · 9 de Gener de 2009. 13:09h.

"Ni tan sols m'han deixat conservar el número de mòbil"

"Estic fent servir el meu número antic des del passat 31 de desembre"

"Ni tan sols m'han deixat conservar el número de mòbil"

Emili Valdero, en un acte de Reagrupament amb Ruth Carandell

L'ex secretari de Comerç de la Generalitat, Emili Valdero, ha negat en declaracions a e-notícies haver utilitzat fons públics en rèplica a un comunicat de Comissions Obreres. "El meu mòbil i el meu portàtil estan al departament", ha afirmat. "Vaig intentar conservar almenys el número de telèfon, però a la conselleria no em van deixar", ha explicat. "Ara estic fent servir el meu mòbil antic des del passat 31 de desembre", ha afegit. Valdero ha explicat també que "si vaig enviar la meva dimissió per correu electrònic és perquè no em van cessar oficialment fins el dia 31 de desembre, quan va sortir al DOGC". "Però que consti que ho vaig fer jo mateix perquè la meva secretaria estava de vacances".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Independentista, Balaguer, 09/01/2009 - 20:33

Tots aquests que defenseu el Sr. Valdero li podeu preguntar perquè va esperar a consolidar el nivell A30 abans de plantejar-se dimitir? I si era tan coherent amb els seus ideals, com és que ha estat 2 anys xupant de la mamella?

#8 Rocacorba, Girona /Cat/, 09/01/2009 - 18:54

Segons referencies de moltes persones que el coneixen professionalment, el sr. Valdero,als càrrecs, que te per sobre d'ell, els hi pot rentar la cara, amb una sola ma.Parlem de capacitats professionals ?....

#7 Huguet Gros, Manlleu, 09/01/2009 - 18:31

A una banda Huguet, els sociates, el govern i CCOO. A l'altra Carretero, Valdero i RCat. Qui diu la veritat? Home, jo crec que no hi ha dubte. Els qui com la Matilde estan aferrats a la mamella tenen molta fam!! I l'Huguet més... De metides!!

#6 Marc Rovira, Barcelona, 09/01/2009 - 16:37

Matilde, hauries de saber que és impossible que en Valdero estigués aturat, ell és professor titular d`Universitat, i com tothom sap, els funcionaris no estan mai aturats. Se't nota massa que escrius des de la seu d'ERC del carrer Calàbria,

#5 El Lenin del Bages), Barcelona, 09/01/2009 - 16:33

Matilde, gràcies i ja pots passar pel carrer Calàbria a recollir el sobre...