Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2012. 17:59h.

Ni un mot de Rubalcaba

Navarro evita desmentir que el PSOE està contra el pacte fiscal

Ni un mot de Rubalcaba

Navarro, durant una roda de premsa

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha evitat desmentir que el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, està en contra del pacte fiscal, tal i com ha explicat aquest dijous el president de la Generalitat, Artur Mas.

Preguntat sobre les paraules de Mas durant la roda de premsa a Madrid, Navarro ha tirat pilotes fora i ha comentat que "sempre es pregunten que farien els que estan a l'oposició".

D'altra banda, Navarro ha titllat el president de la Generalitat i el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, d'"irresponsables" per no haver estat capaços d'arribar a un acord i "d'obrir el diàleg tal i com desitja la població catalana i espanyola".

Navarro ha considerat que Rajoy és responsable de la crispació de la societat catalana perquè "va incitar tot tipus de campanyes contra els catalans i va tirar cap endavant el recurs a l'Estatut". "També és responsable Artur Mas, que després de dos anys i una legislatura en la qual tenia com a objectiu el pacte fiscal s'ha mostrat incompetent", ha afegit.

Sobre la posició del PSC pel que fa a la independència ha insistit en que "només hi ha una via que és el federalisme asimètric" i s'ha desmarcat de qualsevol altre cosa. "Que Mas no compti amb el PSC per vies de ruptura ", ha al·legat quan ha estat preguntat sobre si el seu partit podria participar d'una possible gran coalició catalanista en unes possibles eleccions anticipades.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Javier, Barcelona, 21/09/2012 - 10:12

Que lástima que el partido que más debería ponerse al lado del pueblo de cataluña, se comporte como un ingenuo y, encima mienta descaradamente. Totalmente decepcionado!!

#5 Xavier V, Barcelona, 21/09/2012 - 08:42

Ni pacte fiscal, ni federalisme ni hòsties. El PSOE, com el PP, només entèn allò de "Una, grande, libre". I tú, fent el paperina per seguir a una poltrona que et ve massa gran.....

#4 Xasisoc, Bcn, 20/09/2012 - 22:23

Ell critica tot el que fa el president Mas. No proposa alternatives acceptables i NO ES MULLA. Es ja un cadàver polític ja en els properes eleccions tenen assegurat en terratrèmol. psoe i pp son iguals en el que respecta a Catalunya. Son la nostra bestia negra.

#3 Xevi, Ripoll, 20/09/2012 - 18:58

Sr Navarro, espavila't a proclamar un candidat que mentres el President Mas va fent el que va dient que farà, tu només surts en rodes de prensa en fora de joc que ni els del teu partit t'escolten. Catalunya necessita un PSC fort per la nova etapa que es dibuixa. Va vinga, home, va...

#2 Tio Canya, Ala Frugell, 20/09/2012 - 18:43

Psc ? A tot l' Estat nomès hi ha un partit majoritari el PPPsoe