Publicitat
Política · 31 de Desembre de 2015. 20:00h.

Ni una paraula de corrupció

L'oposició critica que Mas no s'hi referís malgrat el cas Pujol

Ni una paraula de corrupció

Artur Mas amb Jordi Pujol i Oriol Pujol, durant el congrés de CDC del 2012

  El missatge de cap d’any del president en funcions de la Generalitat -com el del Rei- va tenir una absència destacada: el tema de la corrupció. Mas, en efecte, no es va referir al cas Pujol després que l’Audiència Nacional hagi decidit, per primer cop, citar a declarar un expresident de la Generalitat per presumpta corrupció, notícia que es va saber el mateix dia que s’emetia el discurs.

 

Però no només Jordi Pujol va ser el gran absent en el discurs institucional d'Artur Mas, sinó que el president en funcions directament va evitar referir-se a la corrupció malgrat que la seu del seu partit ha estat escorcollada dos cops en els darrers mesos, per ordres d’un jutjat del Vendrell, pel presumpte cas del 3%.

 

El fet que Artur Mas no pronunciés cap paraula respecte la corrupció no ha passat inadvertit entre els partits de l'oposició. La diputada del PSC, Esther Niubó, ha expressat la seva sorpresa pel fet que “el dia de la imputació de la família Pujol no mencionara ni tan sols la paraula corrupció”. “Això no contribueix a millorar la qualitat democràtica”, ha conclòs Niubó. En la mateixa línia s'han expressat des de Catalunya Sí que es Pot.

 

Per la seva banda, el president del grup parlamentari del PPC, Xavier García Albiol, ha lamentat la falta d'”autocrítica” i ha acusat l'expresident de la Generalitat de tenir organitzada “una màfia per poder cobrar comissions”

 

Davant de tot això, la portaveu de CDC, Marta Pascal, ha assegurat que la imputació de Jordi Pujol i Marta Ferrusola “no és un tema que afecti CDC”. També ha defensat que Artur Mas no parlés del tema ni de la corrupció en el seu discurs de Cap d'Any, ja que “ha donat la cara moltíssimes vegades”, ha reblat Pascal.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#14 Jordi, L'H, 02/01/2016 - 18:17

A mi el que em fa gràcia és com aquest diari i tots els unionistes passen de puntetes pel cas més greu de corrupción del que portem de segle, el de la familia Borbó en la seva totalitat: safaris, NOOS,residencia a Londres, acomiadament de solters en ple dol del 11S.Adoctrinament?Corrupció esbiaixada

#13 Carlos Gomez, Bcn, 01/01/2016 - 12:01

Viaje con nosotros
si quiere gozar.
Viaje con nosotros
a mil y un lugar
y disfrute
de todo al pasar
y disfrute
de las hermosas historias
que les vamos a contar.

#12 Carlos Gomez, Bcn, 01/01/2016 - 11:59

35 anys fent pais alla on hi havia alguna cosa per robar i nigun ha vist mai res, ningu sap res, ningu els coneix de res i ningu estava on estava i si ho estava no sabia que ho estava.
I ara toca Democracia i LLibertat per seguir fent pais.
Dolça Catalunya, patria del seu cor.

#11 Onofre, La Fullaca(Osona), 01/01/2016 - 11:50

Malauradament al nostre pais ja estam acostumats a "La llei del Silènci"

#10 Jordi, Ulldecona, 01/01/2016 - 08:18

Per favor, algú esperava que en digués algo ? Tot aquest tinglado del prusés va esser inventat només per aquest motiu, tapar les malifetes dels convergents. Sería impensable que arà s´en parlés en un simple missatge de cap d´any.

#10.1 Joan, Ulldeconya, 01/01/2016 - 13:09

Tant reprobable és l'actitud del Govern de Catalunya com el de lEstat, el d'Andalusia, etc

Però com esta passant amb el Circ estatal, reproduint en certa forma el que està passant a Catalunya, només es critica el que fa en Mas i no en Rajoy. Espanyols a les dures i a les madures !!!