Política · 11 de Juny de 2015. 21:00h.

Ni una paraula d'immigració

CiU i ERC pacten a Martorell, però esquiven el tema malgrat que el municipi frega el 20% de població estrangera

Ni una paraula d'immigració

Xavier Fonollosa, de CiU, i Adolf Bargués, d'ERC, signant l'acord

L’alcaldable de CiU per Martorell, Xavier Fonollosa, i el d’Esquerra, Adolf Bargués, han signat aquesta tarda a la Casa de la Vila l’acord de govern que permetrà la federació governar quatre anys és aquest municipi del Baix Llobregat.

Les dues forces, que han batejat l’esmentat acord com “Pacte de Progrés”, remarquen que és “una oportunitat única” en un “moment d’enorme transcendència història en l’àmbit nacional”.

L’acord estableix una sèrie de mesures en l’àmbit programàtic com “la millora social”, “la participació, la comunicació i la transparència”, la “represa econòmica” o la “modernització i eficiència de l’Administració”.

Però, en canvi, no hi ha una línia sobre immigració malgrat que Martorell, amb més d’un 18% de població estrangera, és un dels municipis que ha rebut més nouvinguts en els últims anys, la majoria són d’origen magrebí.

Martorell va saltar als diaris darrerament per una dona, de nacionalitat marroquina, que pegava a la filla de tretze anys per treure’s el vel, a la Vila ha aparegut ja algun nicab i una dona es va ficar també al jacuzzi de la piscina pública amb gel·laba.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 luzbell, martorell, 12/06/2015 - 17:38

Cuanto vas a cobrar Adolf de teniente alcalde, que te van a dar como grupo municipal y de gastos de protocolo?,ponlo en un papel, firmalo y hazlo publico.

#2 Carlos Gomez, Bcn, 11/06/2015 - 23:29

Es que la gent no ho enten.
Aqui a Terra Santa no hi han inmigrants, nomes hi ha nouvinguts, que son els que ajudaran als nostres liders a fer el nou pais que els descreguts aborigens tossudament es negan a acceptar.
El senyor Mas esta treballant per fer.ho posible. Martorell es un exemple d´aixo.

#1 jaume, bcn, 11/06/2015 - 23:21

Que no ......que ya no se llama martorell.......ahora es califato independierte de marruecos del norte.....y junqueras es el califa........y si no........DESMIENTEMELO.....