Política · 8 de Novembre de 2021. 19:03h.

Ni una paraula sobre el procés

La primera ministra escocesa només parla del canvi climàtic amb Pere Aragonès

Ni una paraula sobre el procés

La primera ministra escocesa Nicola Sturgeon no ha fet cap declaració a favor del procés sobiranista després de la trobada amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, coincidint amb el viatge oficial del president a Glasgow, amb motiu de la Cimera del Clima COP26.

El Govern de la Generalitat va destacar que en la trobada amb Sturgeon van abordar "les lluites compartides contra el canvi climàtic, en una transició que ha de ser justa, i que ha de servir per generar oportunitats de creació de nous llocs de treball", però la nota de premsa no recull cap declaració a favor del procés.

Aragonès sí que va fer referència al referèndum a Escòcia i va expressar "tot el suport al poble escocès, decideixi el que decideixi", però Nicola Sturgeon, per la seva part, es va limitar a fer un tuit per manifestar que havia estat un "plaer" reunir-se amb el president de la Generalitat per "discutir les nostres prioritats compartides per abordar el canvi climàtic".

 

- Bizum: 600.43.49.84
- Patreon: https://www.patreon.com/xriusenoticies
- Tienda online: https://xavierrius.myspreadshop.es/

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 joan, manresa, 09/11/2021 - 12:34

El Casal, obrint la seva paradeta matinal.., des de Minorisa...---I que es pensaba dons...??? Que la Sra. Nicola se li obriria ...,amb una gran abraçada...???. La Sr. Nicola es molt intel·ligent i coneix molt be CAT..,els seus problemas i als seus polítics....,ella no es vol veure arrastrada per uns mamandurrias. Cigronet de secà, quedat a l'era

#7 Josep, nos vamos directos a la m, 09/11/2021 - 08:24

La señora no quiere que la identifiquen a ella ni a su partido con un partido político fascista, es lógico

#6 Juan Carlos, Málaga, 08/11/2021 - 22:32

En Europa Aragonés está a nivel de su estatura. Muy bajo.

#5 Capit@n España, Purgandus populus!!, 08/11/2021 - 20:53

Ni los escoceses quieren tener nada que ver con los lazistas....jejejeje....con semejante cuadrilla de gafes: Artur Mas, Torra, Puigdemont, Patufet....no vaya a ser que se les tuerza lo suyo..jejejeje

#4 Marcial Heredia, el circo de la tele, 08/11/2021 - 20:48

¿Pero de qué vas a hablar si te encuentras con el chaval en el ascensor? Del clima, del tiempo, que el grajo vuela bajo porque hace un frío del carajo, o que dónde está el calentamiento con esa rasca que hace en la calle. Qué me vas a contar a mi, que vengo de Irlanda, carallo!