Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2020. 15:13h.

Ningú no replica Vox sobre l'islamisme radical

Pedro Sánchez i Pablo Iglesias eviten fer cap referència a l'islam

Ningú no replica Vox sobre l'islamisme radical

El Govern espanyol no va fer cap referència al tema islàmic que van denunciar els diputats de Vox Santiago Abascal i Ignacio Garriga durant el debat de la moció de censura contra el president Pedro Sánchez, que no va fer cap referència a la lluita contra l'islamisme durant les seves intervencions.

Abascal va manifestar que "és urgent i d'absoluta necessitat que denunciem els immigrants que han vingut a delinquir, als que han vingut a portar-nos tiranies o trencar la nostra pàtria perquè, senyories, la política d'immigració ha d'estar subordinada als interessos i a les necessitats econòmiques d'Espanya i també a la capacitat i a la voluntat d'integració de l'immigrant".

El líder de Vox va demanar "prendre's seriosament el gihadisme perquè no ha desaparegut i perquè segueix decapitant a persones sota el crit 'd'Al·là és gran'". "I no només actuen amb ganivets; també ho fan a través de l'educació menyspreant a les dones, a les quals després altres grups aquí utilitzen per fer escenetes, o sembrant l'odi a la civilització en aquells països que els estan acollint", va afegir.

Santiago Abascal va manifestar que "no són pocs els imants musulmans que tracten d'avisar d'això mentre vostès miren cap a un altre costat, amb aquest complex de qui odia la seva pròpia cultura i s'agenolla davant de qualsevol cultura que és aliena". Aquestes manifestacions no van rebre cap contestació per part del president espanyol ni del vicepresident Pablo Iglesias.

Tampoc van replicar les manifestacions de Garriga, que va advertir que hi ha zones de Catalunya on impera la "llei islàmica" i amb barris "abans segurs i on ara dominen les violacions i els robatoris". "El seu bonisme arruïna. El seu bonisme destrueix. El seu bonisme mata. Tant a la Mediterrània com als carrers d'Europa", va retreure.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Marcial, Santa Coloma, 23/10/2020 - 09:47

Qué van a decir. Europa es un señor anciano, perezoso, apático, fracasado, esclerótico de burocracia, colapsado demográficamente que le ha llevado a la connivencia con los invasores. Un derrotismo inspirado en la caída de la antigua roma con su cristianismo buenista. Y qué son las políticas de izquierda.

#3 Menjamela Grandi, Anapurna, 22/10/2020 - 21:44

¿Pero qué van a decir si viven y hacen negocio con ellos?

#2 El crack Sanchez, Chez Titole, 22/10/2020 - 20:29

Perez Reverte ja va dir que Sanchez era capaç d'entabanar qualsevol. Ara s'ha endut a l'hort el ximple del Casado que fins i tot l'ha aplaudit la Moños. La realitat és alló que ens ve al damunt en poc temps: Ni cinq per pagar aturats, pensions, obra pública, sanitat, sols hi haurà calers per pagar inmigració i polítics inútils.

#1 pepe, andorra, 22/10/2020 - 17:35

y q van a decir? q cobran de ellos? q tienen ordenes de hacer eso de sus superiores? El politico mas mentiros de todos los tiempos, pedro sanchez castejon, no creo q pueda decir nada, y eso q las mentiras de sanchez y la psoe son cada dia mas grances, pero mientras haya tontos, los listos como este viviran,España, cada dia mas como Mexico y el PRI