Publicitat
Política · 22 de Setembre de 2012. 12:13h.

"Ningú no trencarà Espanya"

Aznar diu que "els qui ho intentin cometen una gravíssima equivocació"

"Ningú no trencarà Espanya"

Aznar, durant la conferència

L'expresident del Govern espanyol, José María Aznar, ha dit la seva sobre el clam independentista a Catalunya. Des de Mèxic, Aznar ha assegurat que "ningú no trencarà Espanya".

Segons l'excap de l'executiu central, "aquells que ho intentin no només cometen una deslleialtat, cometen una gravíssima equivocació". El president de FAES ha alertat que "naturalment, quan es cometen equivocacions d'aquest nivell, cal atendre's a les conseqüències".

Aznar ha reblat que "Espanya ha viscut al llarg de la seva història bons i mals moments, ha tingut moments brillants i pàgines més discutibles; hem tocat el cel amb els dits recentment i ara tenim molts problemes seriosos".

"Però el que no s'ha de fer en termes polítics mai és ni jugar frívolament amb la història ni prendre foc a res històricament. Qui ho fa comet una greu irresponsabilitat", ha insistit. L'exmàxim dirigent del PP ha recordat que Espanya "no pot ser un estat residual, ni molt menys un estat fràgil, confós i absent".

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#24 Via fora!, que tot està a tocar i tot era possible, 23/09/2012 - 22:12

Hahahaha, el director de cinema OLIVER STONE proposa que es jutgi l'Aznar a la Haia per crims contra la humanitat. Endavant! Annuus horribilis hispaniae.

#23 Montse, Catalunya, 23/09/2012 - 11:53

Doncs ell n'és un dels màxim responsables de l'espanya fràgil, confosa, absent i arruinada. Ara de què va, aquest inpresentable.

#22 KREK!, KRAK!, 23/09/2012 - 11:23

Ein? Que fue ese ruido? (Serà interessant el mapa de l'estat: península sense Portugal, Gibraltar, Andorra i Catalunya).

#21 joancatala, Castellbisbal, 23/09/2012 - 01:12

Quin home més sinistre i amenaçador! ...fins i tot físicament te una semblança amb un cabdill que va sembrar el terror!

#20 mireia, barna, 23/09/2012 - 00:12

Això els ho dius a les famílies dels soldats espanyols morts a l'Irak.. a elles sí que els vas trencar la vida pel mig !!