Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2020. 08:15h.

Ningú no vol Eduardo Reyes

El diputat d'ERC es presenta a les primàries de Demòcrates després d'haver estat sisè a la llista de Junts pel Sí

Ningú no vol Eduardo Reyes

Eduardo Reyes, en un acte de JuntsxSí a Martorell el setembre del 2015

El diputat d'ERC y president d'honor de Súmate, Eduardo Reyes, ha fet públic aquest diumenge, a través de les xarxes socials, la seva candidatura per a les primàries obertes a tothom de Demòcrates, amb l'objectiu d'obtenir "una majoria parlamentària a favor de la via unilateral i de la insubmissió col·lectiva", a les eleccions del 14 de febrer del Parlament.

Reyes ha afirmat que "La unilateralitat és l’única via possible per a la independència de Catalunya. Volem defensar la voluntat del poble de Catalunya que ja va votar el seu futur polític l’1-O". També ha manifestat que "l'Estat espanyol mai se asseurà a negociar".

"L’únic interès dels governs del règim del 78 per Catalunya son simplement els 16.000M€ que obligatòriament paguem a canvi de pràcticament res. 16.000M€ que Catalunya i la seva gent necessiten", ha sentenciat.

Reyes va substituir Raül Romeva com a diputat d'ERC al Parlament aquesta legislatura després que aquest últim hagi estat inhabilitat arran de la sentència de l'1-O dictada pel Tribunal Suprem. El president de Súmate ja va ser diputat després de les eleccions al Parlament l'any 2015 amb la coalició Junts pel Sí -anava de número sis a la llista- i va deixar de ser-ho per la dissolució del parlament d'acord amb l'aplicació de l'article 155.

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#54 Brutícia analfabeta, Desgavell, 18/11/2020 - 17:34

Personatge d´opera bufa, nefast. Oda a l´infra mon. Cal gent tan primitiva i barroera?

#53 E. Payetó, Barcelona, 17/11/2020 - 08:46

forma se identifiquen, se proyecten y voten...aunque puede acontecer una resultado antagónico al buscado.
De Dempòcrates está ya todo dicho, pero seguro que en el primer lugar va el Sr. Castellà i Clavé.
Yo auguró que si saben que ha roto con ERC no lo votará ni el tato, bien los de su club de jubiletas que juegan a la botifarra y a la petanca.

#52 E. Payetó, Barcelona, 17/11/2020 - 08:39

físic i embrutar-se.
Espero que todo el mundo, si le vota sea consecuente y por más que se proyecte los llamados y las llamadas a representarnos son muchos pero los elegidos pocos. A veces los políticos van en las listas en determinadas posiciones para conseguir votos, para que la otra formación no obtenga determinados votos y escaños, para de est

#51 E. Payetó, Barcelona, 17/11/2020 - 08:37

Pino, apenas nada llegaría al poble.
A l'òasi hi ha molts interessos, molta gent que parla molt bé des d'un faristol, per aconseguir cobrar uns diners que d'acord amb l'estructura del mercat laboral, mai a la vida ho guanyaria. Això per una banda i, per altra el no aixecar-se de matinada també motiva. I fer un treball amb el cap i net, en lloc

#50 E. Payetó, Barcelona, 17/11/2020 - 08:35

imperio económico, de la nada.
Cabría hacer un estudio con entrevistas en profundidad, de ver lo lesivo que son ciertos mensajes, con o sin adoctrinamiento, en forma de estaca a la que se agarran, como esperanza de vida, el néctar que les hace vivir, el conseguir una independencia, que en caso de conseguirse al pueblo que menciona el Sr. Reyes