Publicitat
Política · 23 d'Octubre de 2021. 15:35h.

Ningú no vol rebre a Aragonès a Brussel·les

Cap president de la Generalitat és rebut per un comissari europeu des del 2015

Ningú no vol rebre a Aragonès a Brussel·les

Cap líder europeu vol rebre al president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, a Brussel·les. De fet, des de l'any 2015, quan Artur Mas era al capdavant del Govern, cap president de la Generalitat és rebut per un comissari europeu.

Amb qui sí que es va reunir el president de la Generalitat va ser amb el ministre president de Flandes, Jan Jambon, a Palau. Una trobada que va tenir lloc durant el passat mes de juliol.

Donada la situació, Aragonès ha optat per recuperar relació amb altres autonomies que estaven aturades des de feia uns anys, com és el cas del govern balear, amb el que no es trobaven des de 2016.

Aquest divendres, el president català, Pere Aragonès, i la presidenta balear, Francina Armengol, es s'han reunit al Palau de la Generalitat, a Barcelona, per escenificar una nova etapa de col·laboració.

"A finals de novembre tindré l'oportunitat de fer una visita de retorn a Palma, amb la voluntat d'enfortir les relacions entre els dos territoris i els dos governs", ha explicat Aragonès després de la reunió.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#20 BEJOTA, BCN, 26/10/2021 - 11:47

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS.

#19 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 24/10/2021 - 16:20

Pulgarcito diu que no es ni un mindundi ni un mandao i que si no li fan cas s´emprenyara com una mona i que a el solo lo torean los Secretarios de Estado de Administraciones Territoriales de Rajoy

Ningu mes

#18 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 24/10/2021 - 13:24

Doncs nosaltres tampoc els rebrem amb ells!! Apa!!

Quanta dignitat!!

#17 Suggerència, Chez Titole, 24/10/2021 - 10:58

Aprofitant que Biden està més gagà que els ninots del Moreno, podría enviar-li un missatge demanant audiencia a la Casa Blanca, total fa la meitat de "bulto" que el Sanchez i gairebè ni es notaría. De traductor hi podr-ía portar la geganta del Pi i en Cuixart.

#16 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 24/10/2021 - 00:31

El Niño Becerra que es catedro d´economia i astroleg porta tota la vida anunciant un imminent apocalipsi mundial, (es el Pajaro de Mal Agüero en Jefe del IQS) i no content amb aixo per las cuchufletas que le li dediquen no nomes els colegas de professio tambe va pronosticar solemnement que Catalunya seria independent el 2018

S´en parla poc d´aqu

#16.1 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 24/10/2021 - 14:40

Un dels nostres innombrables talents!! A l'alçada d'en Deulofeu o en Pujols!! Per no parlar d'en Bilbeny o en Cucurull!!

Quanta dignitat!!