Publicitat
Política · 21 d'Abril de 2017. 13:04h.

Ningú no vol ser inhabilitat

Puigdemont diu que "tots i cadascun dels membres d’aquest Govern" es fan responsables del referèndum

Ningú no vol ser inhabilitat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat durant l’acte Compromís amb el Referèndum que “el Govern de Catalunya referma solemnement, enfront d’amenaces i intents de limitació de la nostra capacitat d’autogovern, la seva determinació a preparar, convocar i celebrar el referèndum volgut per la immensa majoria dels catalans”.
 
“Tots i cadascun dels membres d’aquest Govern ens fem responsables d’aquesta tasca, ens comprometem a dur-la a terme i a aplicar-ne els resultats. Ho fem perquè l’únic compromís que tenim, el més important, e?s la confiança que la ciutadania de Catalunya ha dipositat en nosaltres”, ha remarcat.
 
Puigdemont ha assegurat que amb la signatura d’aquest manifest, “no només refermem aquest compromís, sinó que diem també solemnement que exactament com ha estat el procés que ens ha dut fins aquí, aquesta preparació, convocatòria i celebració no la fem a dues o a quatre mans, sinó que són moltes les mans que l’organitzen, el convoquen i el celebren”.
 
En aquest sentit, ha subratllat que el Govern “és el vehicle a través del qual el poble de Catalunya i el seu Parlament ens convoquen a tots a les urnes per decidir el seu futur, com ho fan totes les nacions democràtiques quan els arriba aquesta hora”.
 
El cap del Govern ha fet notar que la majoria de catalans que vol el referèndum “uneix gent que pensa molt diferent sobre el model de país, sobre la conveniència o no que Catalunya sigui un estat independent”. “Una immensa majoria, per tant, tal com és el nostre país: diversa, plural, amb les discrepàncies inherents a tota societat democràtica però amb la voluntat també inherent de resoldre-les de la manera com ho resolen les democràcies avançades i sanes”, ha reblat.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#13 lucas, bcn, 21/04/2017 - 23:36

Todos a la cárcel.

#12 Toni, Areñs de Mar, 21/04/2017 - 21:10

.....immensa majoria dels catalans©

#11 Juvenal, Upper Gratallops, 21/04/2017 - 20:17

Ostis tu, i jo que pensava que sortiria en Quico, l'Àrtur i el senyor d'Amer pintats amb l'estelada a la cara i agafats de la mà cridant algo així com: "Por encima de mi cadàver!" i/o "Donarem la vida per Catalunya!!!". Res, per molt que un vulgui, son avorrits fins i tot quan repten a l'Estat... Tot molt català això si.

#10 Parlem clar, Girona, 21/04/2017 - 20:14

Porten més de 4 anys fent PUR TEATRE. Ja queda poc... pel final DEFINITIU de la TRAGICOMÈDIA.

#9 Pan con tomate y jamón Ibérico, Descargolant barretines, 21/04/2017 - 17:20

Tant de treure pit davant l'entrada dels tancs de l'estat per la Diagonal, i ara resulta que amb tres miserables, i toves, inhabilitacions. Ha estat suficient per acollonir els herois del procés.