Publicitat
Política · 22 de Gener de 2020. 15:49h.

Ningú vol Puigdemont a Europa

Els Verds rebutgen incorporar a l'expresident i Comín

Ningú vol Puigdemont a Europa

La reunió dels Verds-ALE per a l'ingrés en el grup parlamentari de Carles Puigdemont i Toni Comín ha finalitzat sense acord. Mentre que els membres d'ALE -on està integrada ERC- defensa la seva incorporació, els Verds s'oposen en considerar que Puigdemont és pròxim a la N-VA belga.

L'eurodiputada d'ERC, Diana Riba, ha declarat que "hem constatat que hi continua havent divergències per les dues parts, però també que les dues parts tenim ganes d'arribar a una solució, per tant, que cap de les parts s'imposi a la una altra".

Puigdemont topa especialment amb el copresident dels Verds Philippe Lamberts, que creu que tant l'expresident com Comín no encaixen en el seu grup. Malgrat això, Riba considera que la posició de Lamberts es basa en "opinions més personals que com a copresident".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Correo Volver, Ciudadela, 25/01/2020 - 00:52

¿Hablan ustedes de Europa como de algo distinto de España?

#10 EUROPE, Barcelona, 22/01/2020 - 21:42

Sembla que aquest personatge té el mal vici de sobrevalorar-se, i clar el Parlament Europeu no és el Parlament de Catalunya, can pixa ón se salten les lleis porque yo lo valgo i que els hi donguin a més del 50% dels catalans. Un bany de realitat democràtica

#9 Galba, Barcelona, 22/01/2020 - 18:13

Pot Europa prescindir de un intelectual brutal com Puigdemont?, de un lider ot d'Occident?, de un estadista com no n'hi ha hagut cap desde Chirchill? de un filosef a la alçada de Hegel?, de un cantautor com Brassens, de un pintor com Matisse, del major expert amb ratafia del mon?
Pobre Europa!

#8 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 22/01/2020 - 18:11

¿Qué le pasa a un Pimentón que no quiere nadie?
Pues que se pudre y va a parar a la basura.

#7 Alcoberro´s, Barcelona, 22/01/2020 - 18:08

Supongo que la chica de color que aparece siempre a su lado en las fotos si que lo quiere. Waterloo, Waterloo...