Publicitat

La filla de Dolors Monterrat, diputada al Congrés, nomenada portaveu adjunta de la Comissió de Justícia

Nissaga de poder

Dolors Montserrat i Culleré, en una imatge d'arxiu

Dolors Montserrat i Montserrat, filla de la portaveu del Partit Popular de Catalunya (PPC), Dolors Montserrat i Culleré, ha estat nomenada nova portaveu adjunta a la Comissió de Justícia del Congrés. Dolors Montserrat i Montserrat va ser escollida diputada per la província de Barcelona a les eleccions generals de 2008.

La filla de la portaveu popular seguirà de vocal a la Comissió de Ciència i Innovació, i a la Comisssió mixta per a l’estudi del problema de les drogues. A més, durant aquesta legislatura ha estat nomenada ponent del procés i implantació del projecte de Llei de la Nova Oficina Judicial, i sobre el tractament i atenció en drogodependència. Recentment, ha estat designada també ponent de la nova llei del menor. També continuarà de regidora-portaveu del grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Sergi Garcia, sitges, 02/09/2009 - 23:48

Esta señora es una mediocre. Lo lamentable es que estos mediocres dirigen el partido. Desde Sitges, 1 votante menos.

#7 catalanista, Rubí, 02/09/2009 - 18:22

No he votat mai al PP ni crec que ho faci en ma vida, peró aquest és un mal de TOTS els partits, començant pels Ajuntaments i acabant per les comissions al congrés.Per aixó ja no crec en la política.

#6 Kropotkin, Vic, 02/09/2009 - 13:22

Da la sensación de que hay un pequeño mamoneo en esto de la politica catalana. ¿Cuando se les caerá la cara de vergüenza?

#5 torribera, bcn, 02/09/2009 - 10:01

Manuela de Madre casada amb el president de la Diputació de Bcn. José Zaragoza amb Carme Figueres, Saura amb la Mayol. etc......Maragall i el seu germà, Nadal i Carod també. etc..etc....

Vaja noticia.¡¡

#4 Thiago, Vic, 02/09/2009 - 09:29

Núria, la qüestió no és si és apte o no, la qüestió és si aquesta manera de fer les coses ( que les fan tots els partits polítics del parlament) és reprovable o no.