Publicitat

S'anuncien manifestacions a una dotzena de ciutats catalanes

Nit moguda

Les manifestacions en contra de l'empresonament del raper Pablo Hasel no s'aturen i aquest dissabte es viurà la cinquena jornada de protestes amb una dotzena de manifestacions convocades arreu de Catalunya. Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Celrà, Granollers, Olot, Manlleu, Mataró, Reus, Sabadell i Vic són algunes de les localitats on estan previstes concentracions en suport al raper, condemnat per injúries a la Corona i enaltiment del terrorisme.

Els CDR han convocat una nova manifestació a les 19.00 a la plaça de la Universitat de Barcelona no només per reclamar la llibertat de Pablo Hasel, sinó dels detinguts pels aldarulls dels darrers dies.

"Organitzem la solidaritat, tombem el règim. Conquerim els nostres drets i llibertats", diu la convocatòria difosa pels CDR a les xarxes socials. El moviment fa una crida a organitzar columnes des de diferents barris de Barcelona perquè totes es trobin a Universitat a l'hora prevista. 

En els darrers dies s'han registrat incidents en finalitzar les manifestacions, amb llançaments d'objectes i pirotècnia contra la policia, barricades, crema de contenidors i saquejos a alguns establiments.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Péndulo, Barcelona, 20/02/2021 - 20:41

A ver para cuándo los contenedores ignífugos.

#7 Flanagan , Tabarnia City , 20/02/2021 - 20:22

Y la tanqueta de chorro de agua comprada de segunda mano a Israel... cómo es que no la ponen en la calle para dar un baño a 16 bar a estos hdp?

#5 Tirant, Bcn, 20/02/2021 - 19:41

Per cert que a tota aquesta colla les màscares els ajuden a perpetrar agressions i destrossar béns públics (i privats) des de l'anonimat i la impunitat ...

#4 Jvcs, Barcelona, 20/02/2021 - 19:02

Los cdrs estan en las kales borrokas , es decir los presuntos ateneos "populares" , y son uno de los focos obvios , vigilar elementos salvajes y pillarlos con las manos en la masa.
Las concentraciones podian los mossos poner personal cammunflado y grabar a cada gamberro y capturarlos luego .
¿Tan dificil es tomar medidas alternativas ?

#3 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 20/02/2021 - 18:45

Dicen que los contenedores de basura se van a manifestar esta noche emitiendo olores para pedir que les dejen vivir en libertad y a temperatura ambiente. Va a comenzar a oler a República.