Publicitat
Política · 1 de Febrer de 2012. 11:23h.

NNGG tracta Martí Marcó de "terrorista"

Les joventuts del PP qüestionen l'homenatge de les JERC

NNGG tracta Martí Marcó de "terrorista"

Imatge de l'acte del les JERC

Noves Generacions (NNGG) de Barcelona han lamentat l'homenatge de les JERC a Martí Marcó, "membre de la banda terrorista Terra Lliure" amb una ofrena floral a la cantonada dels carrers de Diputació i del Bruc, lloc on va morir després d'un enfrontament amb la policia fa 33 anys.

Els joves populars expressen la seva "profunda disconformitat davant d'aquest homenatge terrorista. No podem entendre que una organització juvenil de la nostra democràcia faci homenatges a terroristes i confongui víctimes amb botxins. Volem manifestar el nostre suport a la policia i a les forces de seguretat que no només no assassinen sinó que vetllen per la nostra seguretat des de la transparència democràtica".

En un comunicat afegeixen que "és inadmissible les conductes de partits nacionalistes com ERC o Amaiur davant el terrorisme i davant l'Estat de Dret de què gaudim els espanyols. No es pot igualar els demòcrates que defensem les nostres idees des de partits polítics o protestes pacífiques, però sempre des de la paraula, als qui pretenen imposar les seves concepcions mitjançant la força i la violència".

Finalment, NNGG de Barcelona diu que "la nostra policia no tortura ni fa contraterrorisme. La justícia no és feixista sinó imparcial, peti qui peti" i "com va dir Jorge Fernández Díaz, Ministre d'Interior, al portaveu de Amaiur" els hauria de caure la cara de vergonya de parlar presos polítics, perquè és una indecència i una immoralitat ".

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#15 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 03/02/2012 - 00:03

A terroristas ya se le han dedidado calles y monumentos. A Batista i Roca, organizador de bandas terroristas, tiene una calle y un monumento entre Numancia y Nicaragüa, abajo de Travessera de les Corts. Un grupo suyo colocaron a Viola y Bultó (fundador de Montesa y Bultado) una bomba en el pecho.

#14 D. Sànchez B, Montgat, 02/02/2012 - 18:28

Desconec la historia d'en Martí Marco i no sé si va matar a algú. Però em sorpren que les joventuts del PP ho critiquin i alhora no critiquin la seva cúpula del partit que fins ara a tingut un dirigent com el senyor Fraga que va ser ministre de Franco ( un règim dictatorial) ells que són tan democr

#13 Rocio, Barcelona, 02/02/2012 - 12:22

Pertenezco a NNGG desde hace casi 5 años y lo veo lo mas normal del mundo ¿que quereis que le hagamos tambien un homenaje al terrorista este?

#13.1 Arnau, Barcelona, 02/02/2012 - 14:05

Aquest "terrorista" quan va morir l´ any 79 estava lluitant per la democracia mentres els iaios que avui dia son al teu partit encara ploraven per la mort de Franco i planejaven cops d´ estat.

#12 Judit, Lleida, 01/02/2012 - 17:45

Aquests senyors superdemocrates de nuevas generaciones suposo que despres que el seu partit hagi aprovat dedicar un carrer a Manuel Fraga ja estaran pensant en altres noms de democrates exemplars com goebbels o hitler als quals dedicar-los carrers i fer homenatges

#12.1 pepe, andorra, 01/02/2012 - 18:33

Como si eso excusase a cualquiera de llevar una pistola, intentar robar un furgon blindado, recibir entrenamiento de ETA, ayudar al comando q atento en Hipercos y finalmente enfrentarse a la policia con el resultado de ser herido y abandonado por sus compañeros, un error no tapa otro.

#12.2 Judit, Lleida, 01/02/2012 - 22:17

Un error no tapa otro, i una mentida repetida mil vegades NO es converteix en veritat, com deia Goebbels i com deus pensar tu. Marti Marco va morir l´ any 1979 i l´ atemptat d´ Hipercor va ser el 1987... sobra afegir res mes! Be si, una cosa: com trobeu a faltar ETA alguns eh!

#11 SIGLOXXI, BCN, 01/02/2012 - 17:22

El pajaro éste, que debe estar pudriendose en el infierno, fue uno de los colaboracionistas del comando de ETA que perpetró el atentado de Hipercor en BARCELONA¡¡¡. hay que ser inutil, tarado y estúpido cómo para hacerle un homenaje precisamente en BARCELONA. Esta es la catadura moral separatista

#11.1 fran, ciutat badia PPCC, 01/02/2012 - 19:23

Deja de mentir indocumentado, "el pajaro" este murió hace 33 años, el año 1979, el atentado de Hipercor fue el 1987, 8 AÑOS DESPUES

Te llamaras siglo xxi, pero tienes una cultura del siglo XIX......