Publicitat

El fitxatge estrella d'Hereu critica la intervenció a Líbia aprovada per Zapatero

"No a la guerra"

Rosa Regàs, en una foto d'arxiu

L'escriptora Rosa Regàs, el fitxatge estrella per a les eleccions municipals de l'alcaldable del PSC per Barcelona Jordi Hereu, ha criticat la intervenció militar a Líbia i es pregunta "per què Líbia és objectiu de protecció militar de l'ONU i en canvi no ho són Bahrain, el Iemen, Guinea Equatorial o el Sàhara?"

"Per més que ens repeteixin que l'Iraq i Líbia no tenen res a veure, el petroli és el denominador comú", ha indicat en un article al diari Ara titulat No a la guerra. Segons Regàs, "Gaddafi ja ho feia (massacrar la població) quan va plantar la seva tenda als jardins del Pardo, quan va rebre la Llave de Oro de l'Ajuntament de Madrid, quan el va visitar el rei d'Espanya, o quan s'abraçava amb els líders de tots els països d'Europa dels quals rebia armes i amb qui signava contractes milionaris".

L'escriptora ha indicat que "tampoc entenem com és que els manifestants d'Egipte i Tunísia no tenien armament de cap mena i en canvi els de Líbia han estat capaços de mantenir a ratlla el dictador fins que ha arribat la coalició". "Qui són els manifestants de Líbia? Deu ser veritat que són els líders de les tribus dominades per Gaddafi, i certes organitzacions que compten amb el suport de la CIA?", s'ha qüestionat.

Regàs ha finalitzat el seu article afirmant que "tot plegat és profundament sospitós. El que veiem no es correspon amb el que ens expliquen. No és estrany, doncs, que tornem a sentir una altra vegada No a la guerra".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 pep sales, Vic, 31/03/2011 - 14:41

Una tipa que recibe el premio planeta (otorgado a dedo) sin pestañear no puede dar lecciones morales. La progresía en este país es muy rentable. Que se lo pregunten a los de la ceja!!!!

#10 pau bores, Bcn, 31/03/2011 - 14:39

Rosita es de esta gente que se cree que con flores se arreglan las cosas, que con cuatro molinitos de viento ya tenemos electricidad y que la alianza de civilizaciones nos unirá a todos....Eso sí, previamente la habrán untado dándole cargos o contratándola para dar conferencias penosas.

#9 Maria, Barcelona, 31/03/2011 - 09:12

Podem llegir sense partidisme el fons que planteja aquesta Sra? Jo també m'he fet moltes de les seves preguntes i, dissortadament, encara no tinc respostes.

#8 jajajaa, barcelona, 31/03/2011 - 07:48

Aissssss aixo de ficar-se amb la gent gran que son el 25% dels votants, segur que no teniu ni iaia ni iaio no ? quina pena.. per cert Trias esta en edat de jubilacio que marxi tambe ?.

#7 carracuca, barcelona ESPAÑA, 31/03/2011 - 00:17

a eso se le llama "savia nueva", yo que me pensaba que hace millones de años un meteorito había acabado con los dinosaurios. ¡¡¡Pero donde vamos con este personal!!!.