Publicitat
Política · 17 de Juliol de 2019. 18:00h.

No a l’autodeterminació

Carmen Calvo: “no existeix a cap democràcia”

No a l’autodeterminació

Carmen Calvo, en una imatge d'arxiu (foto: La Moncloa)

La vicepresidenta del Govern espanyol, Carmen Calvo, ha rebutjat l'autodeterminació de Catalunya perquè se situa fora de la democràcia. “El dret a l'autodeterminació no existeix en cap democràcia, tampoc en la nostra”, ha assegurat.

Calvo ha reblat que qualsevol petició en aquest sentit “està fora completament de qualsevol acord, negociació i diàleg”. La vicepresidenta de l'executiu central ha respost així a la carta del president de la Generalitat, Quim Torra, en què vincula el suport de JxCat a la investidura de Sánchez a un referèndum independentista.

La dirigent socialista ha indicat que cada grup parlamentari “està en el seu perfecte dret per prendre la decisió que correspongui” en el debat d'investidura, alhora ha defensat que “amb els socialistes no hi haurà cap risc de la unitat territorial i el compliment estricte de la Constitució”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Borrell ll, Girona, 17/07/2019 - 19:14

Anglaterra, Suècia, Dinamarca, Canadà, França

#1.1 El Sifoner, Castelló, 18/07/2019 - 17:42

#1

(..la resolución 2625 de la ONU, de 1970, señala en su articulado que no debe interpretarse “en el sentido de que autoriza o fomenta cualquier acción encaminada a quebrantar o menospreciar, total o parcialmente, la integridad territorial de Estados soberanos e independientes..) en 1960, la resolución 1514 establecía, en su punto 6, que “tod