Publicitat

La CUP reclama a Junts pel Sí una figura "de consens"

No a Mas

Benet Salellas, Albert Botran i Anna Gabriel (Foto: CUP)

La CUP ha afirmat que la proposta de resolució que han pactat amb Junts pel Sí no té res a veure amb que Artur Mas sigui investit president de la Generalitat. “El moment excepcional ha de passar per sobre de sigles i persones”, ha afirmat Benet Salellas.

“Si totes les parts llegeixen aquest moment en clau exepcional -ha dit-, arribarem a un acord i hi haurà un qui diferent a Artur Mas que sigui de consens i que permeti fer una pimera investidura com es mereix aquesla legislatura el proper 9N“.

El portaveu de la CUP, Albert Botran, ha deixat en roda de premsa al Parlament clar que “en cap cas aquest acord no ha estat a canvi de res”. “La qüestio del qui no ho hem lligat en aquest acord”, ha afegit. 

Finalment, el diputat cupaire ha explicat que ambdos grups parlamentaris continuen “parlant sobre qui és la persona més adient per encapçalar el Govern”. "Esperem que també hi hagi acord en el qui”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#10 Suggerència, Bcn, 28/10/2015 - 00:06

Hauríen de posar la Rahola com a presidenta i de conseller en cap en Colom. Assessorats per Convergencia.

#9 Núria, Vallirana, 27/10/2015 - 20:18

L Artur Mas hauria de demostrar el seu patriotisme i el seu desinterès retirant la seva candidatura fent un darrer servei al país i no obligar a repetir les eleccions al març, amb la conseqüència de no tenir govern fins el juny. És molt egoista i gens responsable. És l obstacle.

#8 Marta, Manresa, 27/10/2015 - 17:17

Us moriu de ganes de fer-lo president!!!! :-)

#6 Jess, Barcelona, 27/10/2015 - 14:12

Qué bajo ha caído Mas mendigar el apoyo de la CUP para ser presidente. Si tan patriota es por qué no renuncia y deja que ese esperpento llamado "procés" siga adelante.

#4 DaniD, Barcelona, 27/10/2015 - 14:05

Els cupaires estan confusos: NO a Mas però sí a la corrupció!!! O us penseu que el cas Palau de CDC és obra només del capo. Als que voleu donar suport com a proper Govern de JxS està ple de pispes amb corbata.