Publicitat
Política · 28 de Juny de 2021. 09:26h.

No a un referèndum pactat

Sánchez: "Per què anem a situar el problema a la ciutadania?"

No a un referèndum pactat

El president del govern, Pedro Sánchez, ha negat la possibilitat d'un referèndum pactat a Catalunya. "En la llei seria possible un acord. Per què anem a situar el problema a la ciutadania?", argumentava Sánchez aquest matí als micròfons de la Cadena Ser. El president afegia que un referèndum demostraria "la incapacitat política per a arribar a acords" i que "vivim junts", per tant, "és el conjunt de la ciutadania espanyola els que han de decidir que volen que sigui Espanya", matisava Sánchez.

Després de la concessió dels indults per part de l'Executiu de Sánchez, aquesta mateixa setmana, el president ha volgut remarcar que cal complir la llei que marca la Constitució. "La democràcia espanyola no demana a ningú que canviï els seus ideals, el que demanem és que es respecti la legalitat democràtica", ha declarat Sánchez.

Aquest dimarts Pedro Sánchez i Pere Aragonès es reuniran a la Moncloa. S'espera que d'aquesta reunió pugui sortir una data per al primer cara a cara entre els dos governs, dins de la taula de diàleg. Sánchez ha confirmat que Oriol Junqueras no hi formarà part. "És una taula entre governs i el senyor Junqueras té encara uns anys d'inhabilitació", ha detallat el president.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#20 Perico, Matadepera, 28/06/2021 - 19:32

... y que ni siquiera alcanzan el 5% de la población; y va a hacerlo, negociar con la soberanía de todos los españoles, fuera de la sede de esa soberanía, en un foro aberrante de "diálogo" entre el cuerpo y uno de sus brazos.

#19 Perico, Matadepera, 28/06/2021 - 19:26

"Lo que pedimos es que se respete la legalidad democrática": lo de este sujeto y el cinismo (y directamente la más escandalosa mentira) es algo que ya desborda lo patológico. Fíjense lo que le importa la legalidad democrática que va a negociar el futuro de todos los españoles con una parte de ellos que ni se consideran tales...

#18 Marcial Heredia, el circo de la tele, 28/06/2021 - 17:27

¿Por qué vamos a molestar a la ciudadanía? Con su mismidad se basta con el chiquitín.

#17 JM, Barcelona, 28/06/2021 - 17:19

Es el mismo Pedro Sánchez que decía "no a los indultos", ¿no?

Bueno, pues eso, que habrá referéndum en Cataluña

#16 TARARÁ, Barcelona, 28/06/2021 - 16:30

Que canviïn la llei electoral aplicada a Catalunya una persona, un vot, així de sencill i oh sorpresa, Catalunya és plural, no un sol pobleee