Publicitat
Política · 5 de Maig de 2014. 22:29h.

"No aniré a cap llista d'ERC"

Quim Nadal: "Conservo el carnet del PSC"

"No aniré a cap llista d'ERC"

Una imatge de Quim Nadal durant l'acte celebrat a Martorell

L'exconseller de Política Territorial, Quim Nadal, ha afirmat durant la presentació del seu llibre "Testimoni de càrrec" a Martorell (Baix Llobregat) que "no aniré a cap llista d'ERC". L'acte havia aixecat expectació a les xarxes socials perquè ha estat organitzat precisament per l'agrupació local d'Esquerra i ha estat presentat per l'exconseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, també d'ERC.

Nadal, tanmateix, ha deixat clar que "conservo el carnet del PSC" malgrat haver dimitit recentment de president dels socialistes gironins -juntament amb nou membres de l'executiva- i que no pensa seguir les passes de l'exconseller d'Ensenyament, Ernest Maragall, ara número dos d'ERC a les europees.

El també exalcalde de Girona ha volgut subratllar que l'acte d'avui "no té cap significació política" perquè "no entenc la política com compartiments estancs". En aquest sentit ha anunciat que properament presentarà el seu llibre a Molins de Rei, organitzat en aquest cas pel PSC, i a Cabrils, on hi assistirà l'actual alcaldessa, de CiU.

L'exconseller Tresserras, que ha reivindicat l'obra de govern del tripartit, ha afirmat per la seva banda que el llibre es llegeix "com una novel·la, però amb personatges reals" i ha destacat que "en Quim Nadal s'estima el país perquè el coneix".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 AQUELLOS, de allá, 06/05/2014 - 13:39

Tu iras de Cap Gross en las fiestas de tu pueblo, indecente!!
Nadal eres un juguete roto, llevas toda tu put. vida en política, eres un traidor de los votantes del PSC,. Retírate que ya tienes una edad y ninguna credibilidad.

#1 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 06/05/2014 - 11:25

Pues no irá a ninguna parte. Es lo mejor que puede hacer. Ha defraudado a tantos votantes de centro izquierda que ya vale. Que escriba sus memorias y que guarde los carnets que quiera en su armario. El Nadal y el Tió ya pasaron, ahora estamos en otra época.